DEV

ka reikia rinktis norint studijuoti specialybe

skardis
sandreala12

Norint studijuoti biologiją ar panašias specialybes reiktų kuo geriau išlaikyti biologijos bei matematikos arba chemijos egzaminus. Na ir, žinoma, lietuvių kalbos egzaminą.
indraliukss
ko reikia norint studijuoti parapsichologija?
Migle
Gal zinot kokius rinktis dalykus A lygiu jeigu nori stot fotografijon? aciu:)
Erika
kokiu egzaminu reikia masazistei?
agne
sveiki norėciau studijoti istorija vu kokius man reiktu rinktis dalykus mokykloje nes dabar esu 10kl
Emilija
Sveiki kokiu egzaminu ir metiniu reikia KU ''turizmas ir rekreacija'', ir ko LKKA ''sportine rekreacija ir turizmas''? Taip pat LKKA ''sveikata ir fizinis aktyvumas''? Aciu.
Svečias
Sveiki, norėjau paklausti ar nesimokius chemijos nuo 11 kl. galima laikyti valstybinį egzaminą? Papildomai einu pas korepetitorių.
xxxx
noreciau tapti pasenieciu,kriminalistu stt ar fntt darbuotoju, kokias pamokas pasirinkti? dominas viskas, prasau,padekit
rokas
sveiki noreciau dirbti kriminalistu, pasenieciu fntt ar stt darbuotoju, kur reiketu stoti ir kokias pamokas rinkis? prasau padekit
Akvilė
Sveiki. Esu dešimtokė, norėčiau sužinoti kokias pamokas reikia rinktis norint studijuoti ekonomiką? Ir kur geriausia tai padaryti.
loveangel
sveiki noreciau suzinoti i kokias specialybes galiu istoti su šiais egzaminais? Anglu Lietuviu ir istorija visi valstybiniai egzaminai
sima
kokius egzus reikia laikyti norint stoti i policijos akademija? ;D
Roke
Pasirinkau A lygiu Anglu.k ir Istorija, ka galetumet pasiulyt mokytis?
Mantas
Sveiki , noriu studijuoti filosofiją VU arba VPU ,ar labai sumažėja galimybės įstoti be užsienio kalbos egzamino , tačiau gerai išlaikius istoriją ir ar padidėja tikimybė įstoti bandant neakivaizdžiai
marija
kokiu reikia egzaminu virejoms kokias pamokas rinktis?
Miroslavas
Labas vakaras.
As noreciau paklausti,kokiu mokslu,egzaminu, reikia ruosentis studijuoti BUHALTERIO specialybe.Kokiuose universitetuose ir kolegijose galima butu ja studijuoti ir jai imanoma, kokiais balais patartina islaikyti.
Prasau rasyti Utumehas@gmail.com
(nuosirdziai dekoju)
loliukea
kokiu egzaminu reikia stojant i pedagogini universiteta?
Aiste
Sveiki, norejau pasiteirauti kokius egzaminus reikia rinktis norint studijuoti Virejos'Konditeres specialybe? (rasykit i aiste.etsia)

Busiu labai dekinga ! ! ! :P
Lina
Kokias pamokas ir kokiu lygiu (t.y.A,B..) man reikia rinktis, kad įstočiau į ekonomiką ir bankininkystę.?;)
iloncia94
ar galesiu istoi i bankininkyste jai laikysiu matemaitka, rusu k. ir lietuviu mokyklini egzaminus?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]