DEV

ka reikia rinktis norint studijuoti specialybe

karle
Kokiu dalyku reikia norint studijuoti renginiu organizama/vadyba?
Vladas
Sveiki, esu 10kl, noreciau studijuot bankininkyste, ka man reiktu pasirinkt mokslu gale, ir kokiu lygiu tuos dalykus, kad istociau i bankininkystes kursus. Dekui
lukutis
Sveiki ka reik moket kad tapt bankininku?
Ieva
Sveiki, aš esu tik šeštokė, bet jau nuo darželio noriu stoti teisę/advokatūra ir nusprendžiau pasidomėti kokių egzaminų reikės, nes viską mokytis per sunku, tai pagrindą mokysiuosi, tas pamokas kurių reikės egzaminų. Jei galite atrašyk greitai. Dėkui!
Edvinas
Sveiki noriu studijuoti medicini taciau nelabai sekasi anglu . Jei laikyciau rusu egzamina ar tai pakenktu mano stojimui i medicina ?
EDGARAS
Sveiki, esu baiges dailes mokykla, todel esu ir "prie meno zmogus", taip pat patinka vadovauti, organizuoti ir daryti. Noreciau dirbti tikslu, bet taip pat ir gan aktyvu darba, kad reietu bendrauti su zmonemis, bet taip pat ir prie popieriu pasedeti. Kazka, kad ir meniskus igudzius galeciau panaudoti. Ka galetumet pasiulyti??
Lavinija
noriu stoti i kinologu mokslus, taciau nezinau, kokiu dalyku reikia. laukiu atsakymo :) aciu is anksto
Diana
Kokios reikalingos pamokos norint studijuoti administracija ir vadyba? Kokiu pamoku A lygiu ar B?
Roberta Bing
Sveiki! Noriu paklausti: kokius dalykus reikia rinktis 11-oje klasėje, norint po 12klasių stotį į policijos mokyklą? :) Gal turite kokių patarimų? Parašykite, mano Gmail: robertuxeee@gmail.com
Saule
Sveiki, esu vienuoliktokė ir atėjo tas metas, kai reikia rinktis dalykus ir esu šiek tiek pasimetusi. Noriu studijuoti mediciną ir man iškyla klausimas- reikia chemijos egzamino ar nereikia ?
grantas
kokių pamoku reikia 11 klasėj kad galėtum mokytis santechnikos profesija

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]