DEV

ka reikia rinktis norint studijuoti specialybe

arus
pasirinkau biologija chemija ir matematika Alygiu tai noreciau i genetika stoti gal kas patars kur galetu istoti kiek reikia mokytis zodziu kuo daugiau informacijos man suteik jei kas galit tai rasykit i skype - oktenas
oktenas
pasirinkau biologija chemija ir matematika Alygiu tai noreciau i genetika stoti gal kas patars kur galetu istoti kiek reikia mokytis zodziu kuo daugiau informacijos man suteik jei kas galit tai rasykit i skype - oktenas
Eurika
Ka reikia rinktis norint studijuoti fotografija?
Eurika
ka reikia pasirinkti norint studijuoti fotografija?
agne
ar reikia matematkos stojant i policija???
agne
ar reikia matematikos stojant i policija???
Asta
kokius egzaminus laikyt, norint stoti i VDA grafini dizaina? reikia lietuviu, uzsienio k. valstybiniu egzaminu, ar tinka mokykliniai?
lyy
gal zinote kokiu brandos egzaminu reikia norint studijuoti vokala?
Kristina
Kokių egzaminų reikia ir kokių lygių, stojant į fotografiją?
viktorija1992
kokiu egzaminu reikia kinezeterapijai?
Deimante
Ar psichologija paklausi specialybe?
Juste
labuka, man laaabai sunku apsispresti ka studijuoti... gal galite padeti? Traukia ir kosmetologija, ir verslo vadyba,ir buhalterine apskaita, ir dar daug kitu specialybiu... pasirinkau laikyti: lietuviu, matematika, istorija, daile ir biologija...(visi valstybiniai)
Patarkite...
Kristina
Sveiki,
planuoju stoti i lietuviu filologija VDU na arba KHF, kokiu egzaminu man reikes (be lietuviu kalbos aisku:D) ar anglu egzaminas bus labai reiksmingas?
dekui uz atsakymus.
to juste
Jei pasiseks susitvarkyti su egzais, tai patariu rinktis vadyba, nes ji destoma ir universitetuose. O i kosmetologija ar i apskaita viska islaikius butinai istosi i kokia kolegija. Taigi pirmenybe vadybai..
anzelika
kokias reikia rinktis pamokas norint studijuoti vadyba?
deimante
noreciau studijuoti veterinarija , prasau patarkit ar tai gera specialybe , neesu dar apsisprendusi todel prasau patarimo ,ir kokiu reiketu man egzaminu stojant i veterinarija ? noreciau paklausti ar labai sunku dar mokintis versla ir vadyba ir kokiu egzaminu , bei balu reiketu ? is anksto dekoju! :)
Monika
o pavyzdziui i verslo vadybą labai sunku istoti? ir kokiu dalykų reikia?
gretulyte
Kuriuos dakykus reikia rinktis ir kuriuo lygiu, norint studijuoti biomedicinine diagnostika. Kuriu dalyku reikaia laikyti valstybinius edzaminus. Dekoju.
gretulyte
Sveiki,
Kokius dalykus reikia rinktis ir kuriais lygiais, norint studijuoti biomedicinine diagnostika. Kuriu dalyku reikalingi valstybiniai egzaminai, o kuriu pakanka ir mokykliniu egzaminu.
Dekoju.
eve
kokiu egzaminu reikia norint istoti i anglu filologija?
pakanka gerai islaikyti lt r anglu? ar kazko papildomo reik?:}

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]