DEV

ka reikia rinktis norint studijuoti specialybe

Eve
Nu norma, kruvos klausimu ir vos keli atsakymai.. Pati buciau klausus apie psichologija, bet atsakymu jauciu kad buciau nesulaukus.
kbdragon7
Ir jei galit pasakykite kokius egzaminus reikia laikyti norint buti archeologu?
kbdragon7
tik tak
to;kbdragon7
istorija,lietuviu ir anglu berots.
yonica
kur galeciau istoti su geografijos , anglu vbe , lietuviu vbe ir matematikos vbe ?
Deimantė
Kokių egzaminų reikia stojant į masažistes?
Labai prašau skubiai atrašyti.
Moka
Sveiki. Gal sitas klausimas ir buvo cia jau, bet noriu paklausti kokiu egzaminu reikia stojant i aktorini? labai prasau atsakyti. Dekui
Laura
Esu desimtoke, man jau sneka kur žadi stoti mokytis ir pan. mokykloje tuojau reiks uzpildyt ka kokiu lygiu imsiu, gal zinote ko reikia stojant renginiu organizavima? nes man si specialybe labiausei prie sirdies.
dovydas
sweiki noreciau stoti i automobiliu technini eksplotavima bet niekur nerandu kokiu ten egzaminu reikia gal kas yra ten istojes ir patars man aciu :)
snake
kokiu egzaminu reikia automobiliu techninis eksplotawimas ?
Walle
Ka reikia rinktis norint studijuoti choreografija?
lina
sweiki,noreciau paklausti kokiu egzaminu reikia norint studijuoti vireja,masaziste?
Aneta
sveiki.noreciau suzinoti,ko reikia norint tapti masaziste?buciau labai dekinga.;)
ramune
ar stojant i ktu galima vietoj anglu A lygio paismti istorija?
povilas
duhau wisi esat blet
Asta
Noriu mokytis masaziste ka reikia rinktis is pamoku chemija nelabai sekasi,biologijos 7 turiu.Ir kur siulitumete mokytis?
Alma
Dukra baigė taikomosios grafikos bakalauro studijas. Kaip įstoti į VDU menų pakraipos magistrantūrą?
Greta
Noreciau pasiteirauti kokius dalykus kokiu lygiu reikia rinktis ir kokiu valstybiniu egzaminu reikia,norint studijuoti finansu srityje?
Brigita
Labas ka reikia rinktis norint studijuoti kosmetologija? mano numeris 862638720 galite parasyti. :)))
Toma
kokiu egzaminu reikia laikyti,norit buti socialiniu darbuotoju?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]