DEV

ka reikia rinktis norint studijuoti specialybe

rugiagele
kokiu egzaminu reikia masazistei?
Ligita
Sveiki, esu 10tokė ir reikisa rinktis pamokas, ką reiktų rinktis, jei norėčiaustudijuoti psichologiją?
Lauryna
ka galima studijuoti jei geriausiai sekas lietuviu kalba,angluk., geografija,biologija rusu k.?patarkit:-)aciu
mar
kokius dalykus reikia rinktis norint studijuoti fotografija vdu?;
rasita
Sweiki,kokius reikia mokyklinius egzaminus rinktis norint dirbti masaziste? Prasau padetik.
Jonas
Kokius egzaminus reikia laikyti norint buti vireju?
Giedre. .
Kokius egzaminus reiketu laikyti norint studijuoti meteorologija ar hidrologija?
Vika
Kokios kainos noritn studijuoti fotografija?ir nejau vien tik Vilniuje galima studijuoti ja?
SIMA
LABA DIENA, NORECIAU PAKLAUSTI, KOKIUS DALYKUS RINKTIS A KURSU 11 KLASEJE, JEI NORU STUDIJUOTI BRANDULINE ENERGETIKA?
sandrryy
ka reikia rinktis norin studijuoti kinizeterapija arba bendraja slauga?
Sandra
kokiu reikia egzaminu stojant i buhalteres? :)
sandrakula
kokiu egzaminu reikia stojant i buhalteres? :)
Donata
kokius egzaminus reikia laikyti norint studijuoti psichologija KU?
Gabe
Sveiki, kokius egzaminus reikia laikyti, kad galėtum studijuoti fotografiją užsienyje ??
Mantas
sveiki, man rytoj reikia rinktis dalykus A ir B lygiu noriu stoti i ekonomika arba Statybos inzinerija kokius dalykus rinktis A ir B lygiu? Atsakykit labai svarbu, aciu.
Olga
ka man pasirinkti a lygiu ir kokius egzaminus laikyti norint istoti i Programavima :)
Valentoske
ko reikia norint studijuoti Tarptautini verslą?
slapta
noreciau paklausti, ka reikia rinktis is pamoku kad galetum studijuoti fotografija? :) aciu.
Gintė
sveiki, noriu studijuoti interjero dizaina VDA kokius egzaminus tureciau laikyti norint ten istoti?
Ingrida
Ką reikia rinktis, kad studijuoti masažistės kursus? Ir kur studijuoti, Kaune ar Klaipėdoj, geriau? Reikia studijuoti kūno kultūros akademijoj?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]