DEV

ka reikia rinktis norint studijuoti specialybe

JULIJA
KOKIUS DALYKUS REIKIA LAIKYTI NORINT ĮSTOTI Y KOSMETOLOGIJĄ?
rasa
kokius dalykus reikia rinktis norint studijuot buhalterija p.s. kuriuos A lygiu o kuriuos B ?

HELP... GREICIAU ATSAKYKIT :((
Marius
Matematikos V(~20proc)
Lietuviu V(~20proc)
Anglu V (~40proc)
Istorijos metinis 7(A lygiu)

yra realiu vilciu patekt i VGTU transporto inžinerinė ekonomika ir vadyba?

Konkursiniu balu sudedamosios dalys ten:
lietuvių kalba 0,20
matematika 0,40
užsienio kalba1 0,20
istorija 0,20(mokomasis dalykas)

pretenduociau tik i mokamas studijas. prasau padeti. jei kas ishmanot, tai parasykit koki konkursini bala surinkciau

Mantas
Kur galiu istoti su Informatika,matematika Lietuviu kalba ir fizika,
Noreciau i policijos akademija ar butu imanoma ?
robertas
ka reikia rinktis noint studijuoti chirurgija?
Aušra
Norėčiau paklausti kokius egzaminus reiktų laikyti norint stoti i VGTU ir studijuoti logistiką? Ir ar būtinas anglų k. egzas? Ir kokiuose universitetuose ir kolegijose dar galima studijuoti logistiką?
Rasa
Labas,
gal galetumete pasakyti, kokiu reikia pamoku Alygiu ir kokiu metiniu pazymiu norint stoti i stomatologija?
asta
sveiki,noreciau studijuoti psichologija,gal kas galetu placiau papasakoti,kokias pamokas ir kokiu lygiu emete butent siai specialybei,kokius laikete egzaminus ir kokiais balais juos islaiket?ar ši specialybe studijuoti itin sunku?aciu
asta
kokia specialybe patartumet studijuoti,jei nesu itin linkusi prie tokiu mokslu kaip fizika,chemija ir pans...?
airida
Labas...
mokinsiuos dabar vidurinej, bet ja baigusi zadu mokintis i buhalters tik nezinau kokias pamokas man reikia rinktis ir kokiais lygiais...
asej
Kokiu reikia egzaminu norint mokytis buhalterijos? aciu
Monika
Sveiki,
as noreciau studijuoti "apzeldinamu teritoriju inzinerija", bet internete labai mazai info. randu, gal pagelbeti galetumete.
KOKIU REIKETU DALYKU?
labai buciau dekinga:)
subota
Ar turiu galimybę studijuoti odontologiją, jeigu A lygiu pasirinkau biologiją, chemiją, lietuvių ir anglų?
Nelly
Sveiki, noriu studijuoti kosmetologija vilniaus arba kauno kolegijoje. Ar imanoma istoti be anglu? A lygiu pasirinkau matematika, lietuviu, biologija ir chemija. I kokia dar profesija galeciau istoti be anglu ir fizikos? Man patinka ir neblogai sekasi geografija, informatika, rusu.
M0ony
o kokiu reiketu egzaminu ir metiniu paziniu norint studejuoti
"apzeldimanu teritoriju inzinerija"
as......
kokiu dalyku reikia politologijai, ir kur galima mokytis klaipedoje , kiek metu?
rolluxs
na drauge nori studijuoti kad dirbti su anstoliais ka nors bet tokios specelybes kaip ir nelb yra tai kokia specialybe cia studijuoti palei tai ir ka mokintis reikia mokykloje??
Aura
man patinka matematika. noriu studijuoti univesitete finansus, arba bankininkyste, esu 12 klasei, y kokius egzaminus reikia laikyti? labai prasau patarkite...:)
dovile
as noreciau stoti i ekonomika, kokios mokslus 11 klasei reikia pasirinkti a lygiu?
BrigiTita

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]