DEV

ka reikia rinktis norint studijuoti specialybe

McFLY
Ko reikia Anglu filologijai? Ir ko reikia Lietuviu filologijai?
Julija
Nuoriu buti ir veterinariumi, ir policininku, ir negaliu išsirinkti ka geriau rinktis gal galite man pasakyti ka geriau rinktis, ir kokius reikia policininku egzaminus laikyti? ir kokius veterinarija?? bučiau labai dekinga ;)**
Greta
Aš galvoju studijuoti po kelerių metų ortodontiją. Kurias pamokos man reikia rinktis gimnazijoje ?
flamikas
noriu dirbti stt, fntt ar vsd? Ka reiktu rinktis po 10kl? Koki egzai? Kur reiktu pirmiausia stoti?
zarra
sveiki, esu girdėjusi gandų, kad mediciną gali studijuoti tik stiprios psichikos žmonės, nes studijų metu veda į lavonų skrodimus, netgi tai reikia daryti pačiam, ar tai tiesa? labai norėčiau studijuoti mediciną tačiau tokie dalykai man ne prie širdies... patarkit :)) iš anksto ačiū
simona
o kur galima istoti pasirinkus lietuviu anglu ir geografija?
Lauryčiukas
Kokius egzaminus reikia laikyti 12 kl, norint studijoti logopedija?
grazina15
sveiki gal zinot kokius egzaminus reikia laikyti norint stydijuoti kinologija?
Solveiga :)
Sveiki, noriu studijuoti Vadybą-ekonomiką ir finasus, bet nežinau kokie dalykai tam reikalingi :/
Aušra
sveiki, dabar mokinuosi 10 kl., kokias pamokas būtinai rinktis, norint studijuoti psichologiją? Ar šiai pofesijai yra reikalinga biologija?
JUK
Sveiki, kokia studiju krypti reikia rinktis norint studijuoti bankininkyste? o ka rinktis norint studijuoti buhalterija?
asukomisija
JUK rašė: Sveiki, kokia studiju krypti reikia rinktis norint studijuoti bankininkyste? o ka rinktis norint studijuoti buhalterija?
Sveiki, Aleksandro Stulginskio universitetas Jums siūlo galimybę rinktis apskaitą ir finansus. Reikalingi dalykai stojant į šia studijų programą: matematika, istorija, lietuvių klb. Studijų trukmė 4 metai, pabaigus įgyjama dviguba kvalifikacija. Plačiau galite paskaityti čia: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/51615. Sėkmės :)
sami
Sveiki, esu dešimtoke, ir jau reikia rinkis pamokas. Tai norėčiau paklaust kokių egzaminų reikia norint stot į masažistes?
Rugė
indrerylaite
Sveiki noriu studijoti medicina ir tapti sesele kokiu pamoku man reikia norint studijoti? Laukiu atsakymo :)))
iveta
labas gal kas zinote kokiu egzaminu reikia norint studijuoti fizionomika? :) aciu
Lupus
Sveiki, man reikia pasirinkti dalykus. Noreciau studijuoti psichologija, tik nezinau dalykus kokiais lygiais rinktis ir kokius egzaminus laikyti.
roberta
mokausi dailes mokykloje labai patinka biologija gerai sekasi muzika myliu vaikus:)ką galėtumėte pasiūlyti?
asukomisija
roberta rašė: mokausi dailes mokykloje labai patinka biologija gerai sekasi muzika myliu vaikus:)ką galėtumėte pasiūlyti?
Labas Roberta, Aleksandro Stulginskio universitete Jums puikiai tiktų želdininkystė arba miestų ir rekreacinė miškininkystė. Čia reikės ir biologijos ir dailės žinių bei gebėjimų. Plačiau apie šias studijų programas galite paskaityti čia: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/51604 Jei kils daugiau klausimų rašykite el. paštu: antanas.gircys@asu.lt :) Iki.
Justina
Sveiki, džiugu, kad yra šitokia puiki galimybė sužinoti savo galimybes, tad negaliu praleisti šitokios puikios progos. Man gerai sekasi tikslieji mokslai, patinka kurti, tapyti, lankau dailės bei muzikos mokyklas, dainuoju, domiuosi architektūra, labai žavi sportiniai šokiai, labai patinka bendrauti su žmonėmis ir perteikti jiems savo mintis, bei idėjas. Ką galėtumėte pasiūlyti?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]