DEV

ka reikia rinktis norint studijuoti specialybe

DoOwe
Ar norint studijuoti dizaina,prireiks matematikos?
Administratorius
priklauso, kur jį studijuosi.jei VDA- ne, jei KTU- taip
Raminta
sveiki,esu 10 oke,kokius mokslus man rinktis A lygiu,kad galeciau istoti kur nors i medicina?
paola
ar galima istoti i menus be istorijos? prasau atsakyti i mano laiska.
Administratorius
Raminta- biologiją, chemiją, matematiką, lietuvių ir užsienio kalbas

Paola: į VDA- nereikia
aura ;P
sveiki,ka galeciau studijuoti pasirinkdama A lygiu lietuviu, uzsienio kalbas,geografija,daile,technologijas,muzika? :)
Juratike
kokiu egzaminuman reiektu norint studijuoti marketingo vadyba ekonomika arba buhalterija
Gerda
Sveiki...noreciau stoti i policijos akademija klaipedoje bet nezinau kokius egzminus laikyti..ir ar labai sunku istoti...gal galit padeti?
gabriele_suliokaite
Labas man iskilo klausimas..kokiu egzaminu reikia stojan i vu norinti studijuoti geologija .????
Mancius
Labas visiem, noreciau ateityje tapti programuotoju bet nezinau ka pasirinkti 11 klaseje , jaj iznote kur galeciau rasti toka informacija, ir jaj dar geriau- patys ja zinot parasykit, aciu :)
susirūpinusi
Ar verta studijuoti architektūrą? Kokius egzaminus laikyti norint ten stoti? Ir į kokį universitetą geriausia taikyti? O gal į užsienį? Tikiuosi padėsit..
mancius
man jau geguzes 6 reikia nunesti lapus su pasirinktais a, b jursais o as dar nezinau ko reikia norint eiti i programuotojo kompiuteriu puse :(((((( lordofboard.mantas@gmail.com butu didelis didelis aciu aciu aciu
Dovile
O norint stoti i psichologija,reikia chemijos,biologijos?kokiu lygiu,A ar B?
Izabele
Sveiki! Ar galima įstoti į mediciną,pasirinkus lietuvių k.,chemiją,biologiją A lygiui o matematiką B lygiui ir ar matematiką reikia laikyti valstybinį ar mokyklinį egzaminą? Dekui
Moksleiwis
Kokiu egzu reike norint stoti prie keliu? Aciu
Mantas
Jei as noreciau istot i reklamos vadyba,bet is mokyklinio lietuviu egzo gavau tik 5 , ir nesirinkau uzsienio kalbos egzo ,bet anglu mokinausi A lygiu (mano egzai :lietuviu,matematika-valst.,istorija valst.) -ar kazin iseitu istot????-prasau atsakykit:) aciu
loneda
noreciau stoti y vadyba,ekonomika ar tarptautinius rysius. kokius egzaminus tureciau laikyti?
Karolia
esu pasirinkusi - lietuviu, anglu, rusu, istorija - A lygiu ir biologija, matematika B lygiu ka galeciau studijuoti> noreciau ka nrs is prestiziniu specialybiu...
Juste
sveiki
,stojant i stomatologijos fakulteta ko reikalaujama?
deimante
sveiki;) mokausi anglijoje 10kl baigus 11klasiu noriu gryst i lietuva ir stoti i dizaineres.ko butent rejketu man stojant i dizaineres?ir ar man isvis isejtu istiti? buciau labai dekinga uz atsakima :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]