DEV

ka reikia rinktis norint studijuoti specialybe

Mil...
Sveiki :)
Man jau vasarį reikės rinktis mokymosi dalykus, o nežinau kokius dalykus rinktis norint studijuoti LMTA[/b] ir būti aktore. Ir kokius dalykus kokiu lygiu pasirinkti. Būčiau labai [b]dėkinga, nes man tikrai labai reikalinga pagalba.
rokas
jeigu pasirinkau reabilitologu buti tai ar reikia laikyti chemijos egza ar uztenka tik biologijos lietuviu ir anglu?
neringa
sveiki esu 10toke ir noriu suzinoti kokiu pamoku reikia kineziterapiauto ir masazu studijoms. gal galit padeti?
Domantė
Sveiki, norėčiau paklausti ką reikia pasirinkti norint būti rašytoja, lietuvių mokytoja ? atsakymo reikėtų greit. ačiū.
evelitea
Sveiki, noriu paklausti kokių egzaminų reikia norint studijuoti reklamą?
ginta
Kokius egzaminus reikia laikyti norint stoti į psichologija ir kokiais lygiais pasirinkti pamokas 11-12 klasei?
Gintare_psicho
Kokius egzaminus reikia laikyti norint studijuoti psichologija ir kokiais lygiais pasirinkti pamokas 11-12 klasei?
vika
sveiki.baigiau vidurine.mano laikyti egzaminai yra:anglu,lietuviu,istorija.ar turiu sansu istoti i policijos akademija, rasykiti viktorija26@inbox.lt aciu
Greta
Kokiu reikia pamoku bankininkystes specialybes?
Ginte
norėčiau rinktis buhalterės specialybę, bet nežinau kokiu mokymosi dalykų ir egzaminų reikia stojant. :) gal galėtumėt padėti?
Samanta
Sveiki, niekaip nesugalvoju ką studijuoti? galvoju apie psichologiją, bet matematika ne itin sekasi, nors moku mąstyti logiškai..
viktorija:)
laba. gal kas galit patarti kokiu egzaminu reikia norint istoti i klaipedos universiteta sportinius sokius ar choreografija? kaip manot ar verta rinktis tokia profesija? dekui:) viktorija.kriksciunaite3@gmail.com
Arturas
Laba diena planuoju stoti i KMU studijuoti medicina konkrečiau chirurgija arba michro chirurgija kokiu egzaminu balu reiktu ir kokiu egzaminu .Turiu chemija A lygiu 7,Biologija a lygiu 9,lietuviu A lygiu 7,matematika B lygiu 8,Vokiečiu kalba A lygiu 8.kokias galimybes turiu norėčiau gauti daugiau informacijos apie situ studiju krypti .mano el paštas : Arturiuxx93@gmail.com labai aciu iš anksto tiems kurie atsius daugiau informacijos apie šitą moklsa
Akvilė
Sveiki, kokių pamokų reikia masažistei stidujuoti ? :)
deividas
sveiki! kokiu egzaminu reike norit studijuoti programavima arba knizoterapija?(kaskas susije su masazais ir pns)
migle
sveiki... jau senai zinau ka noriu studijuoti.... esu kilusi is vargingos seimos, todel negalejau sau leisti net 12kl pabaikti :( likus vos keliems menesiams iki egzaminu parasiau prasima ir isejau is mokyklos... isvykau i uzseni.. ten gan neblogai sekesi ir turiu sutaupiusi tiek, kad galeciau leisti sau studijuoti ,o baigus net ir savo kabineta atidaryti.... bet siemet gryzus i lt negalejau issimti jokio popieriaus is mokymo istaigos ,nes pasak ju jie neturi 12 kl issaugoje mano pazimiu. taip iseina,kad pasak ju turiu pradeti mokytis nuo tos klases ,kurios etestata turiu (10kl).Nors mano manimu man turetu uztekti 12kl kurso kartojimo... nezinau ka tokio situacijoi daryti ir kur kreiptis... nes jie su manim net nesiskaito.. tai mano ,o ne ju problema. Ir kokius egzamenus reiktu pasirinkti norit studijuoti sia specelybe? CHEMIJA,BIOLOGIJA,UZSIENIO KL.IR KOKIAS DAR? Aciu uz atsakimus
iveta
Sveiki noriu dirbti teismo medicinoje. Gal kas galite patarti kokias pamokas pasirinkt ir kokius egzaminus laikyti norint dirbti sioje srityje? dekui :D
Saule
Noreciau paklausti kokiu reikia egzaminu norint studijuoti kineziterapeuto studijas? Labai jums aciu uz isamu atsakyma
Milana
Susikirtau per lygiu pasirinkima, o dabar teks laikyti tik lietuviu ir geografija. Is bedos sugebeciau islaikyti ir anglu bei biologija. Ar imanoma kur nors istot su tokiais egzaminais?
Sima
Kokius egzaminus reikia laikyti norint stoti į psichologiją ?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]