DEV

Padekit Kur man stoti

Abladoras
Sweiki. As esu 10 klasej.Visaj nesimokau (nes tingiu) vidurkis 7.9 . Neblogaj sekas Geaografia,Biologija.Istorija.Matematika su FIzika sunkiau bet jauciu kad sugebeciau jei pradeciau mokytis.Na Lietuviu ir neblogaj.Bet laiko dar turiu pradeti mokytis tai vot.Galwojau i Kuno kultura bet nemanau kad gera darba susirasciau.Dar masciau Buti Kinezjoterapeutu bet nzn kur stot ir kokiu mokslu reikia ...(nenoriu i teise,ekonomika,finansus,sociologija,psihologija.)Laukiu jusu patarimu DEKUJ.
Girl
o kdl taip baidaisi tos psichologijos ir sociologijos? o mane kaip tik traukia tai :)
andzelka
kur man stoti? neblogai sekasi bendrauti su zmonemis.patinka geografija,istorija.neblogai sekasi lietuviu vokieciu.matematika ir tikslieji mokslai sunkaiai sekasi.noreciau kad patartumet...aciu
Arnius
Nenorejau kurti naujos temos , tad parasysu cia...
Vat nezinau kur stoti , as mokausi 10 klaseje . Labiausiai mokintis megstu bologija,geografija dar visai nieko istorija... Labai blogai man sekasi fizka chemija is bedos...
Nezinau, bet kazkaip susidomejau aviacija ,lakunu visai noreciau buti ;DD bet cia svajones xDD bet del idomumo tj noreciau suzinoti kokiu mokslu reikia , kad galeciau tapti lakunas ?
Ieva99
labas, dabar esu 10 kl jau ilga laika noriu buti artiste, nes turiu puiku humoro jausma moku gerai suvaidinti :))) bet beda ta kad nzn ar as su tokiais mokslais istociau i tokia profesija...noreciau kad man patartumet aciu!:)
Arnius
O tarkim Interiero Dizaineris? o reikia tam>?
Arnius
ko?
Administratorius
interjero dizainui reikia:stojamojo kompozicijos bei stojamojo piešimo egzaminų.viskas.

artistei:) patarčiau stoti į Lietuvos Muzikos ir teatro akademiją, į vaidybą (renginių vedėjas), ten reikia muzikos egzamino mokyklinio, pašnekesys bei stojmasis vaidybos egzaminas ir metinių lietuvių bei užsienio kalbų.

lakūnui:) VGTU yra orlaivių pilotavimas, jam reikia: matematikos egzo, llietvių egzo, užsienio k. arba fizikos egzų, stojamojo fizinio parengimo ir profesinio tinkamumo testų. Metinių: užsienio kalbos arba fizikos
Aukse
As jau 12 klaseje... Net neisivaizduoju kur man stoti...Esu humanitare.. Noreciau psichologija gal.... Esu labai bendraujanti ir meno zmogus.... Patarkit ka daryt :((
ilona
NORECIAU BUTI KRIMINALISTE? KOKIUS EGZAMINUS TURECIAU LAIKYTI?
Arnius
Su fizika ragai man
Administratorius
LABAI PRAŠAU KURTI ATSKIRAS TEMAS (prieš tai pasiskaičius, kokios jau yra), nes nespėju ir nebesusigaudau jūsų pageidavimuose, ačiū :)
Gretautas
Arniau, man regis reikia užsienio k. arba fizikos egzų, kaip sake administratorius. tai gal dar nevelu.Jei tave tikrai traukia pilotavimas neatsisakyk sios svajones.Manau kad yra labai gerai kai kazko svajoji, tada zinai ka siekti...zinai ko tu nori, o kai nori ir sieki.
Evelina
Sveiki,esu evelina,mokausi 10 klaseje,noreciau studijuoti kosmetologija kauno universitete,neblogai sekasi biologija lietuviu,chemija isgaleciau bet ar butina kosmetologija?
please patarkis,,labai laukiu,turiu jau rinktis pamokas mokykloje
ir kokia panasia specialybe galetumete pasiulyti?pati esu vilniete,butu patogiau studijuoti vilniuje,bet ziauriai noreciau kosmetologijos,ir ar lietuvoje tai vertinama specialybe?
aciu :***********
Evelina
noreciau studijuot panashiai kaip kauno universitete ;)
ar chemija butina kosmetologijai?
nenoreciau kolegijos,noreciau stipresnio issilavinimo
Evelina
aciu ;)*
Administratorius
Evelina, pirmiausia, nėra KAUNO UNIVERSITETO.nemaišyk, kosmetologija yra KAUNO KOLEGIJOJE ir VILNIAUS KOLEGIJOJE. tačiau KMU, baigusi beveik dešimtį metų trunkančias studijas, gali tapti gydytoja kosmetologe (odos ir veneros ligų gydytoja, tik siauresnė atmaina yra kosmetologija).
visais atvejais reikalinga biologija, chemija ar matematika ir lietuvių kalba.
mano galva, grožio industrija bus paklausi tol, kol pasaulyje bus gyva nors viena moteris :)
Anna ;)
Sveiki ... Noreciau,kad patartumet man ka rinktis studijuot : kriminalistika ar medicina ?
Kokia profesija yra prasmingesne ?
Ko reikia mokytis,kad galeciau ta dalyka studijuot ?
Padekit ... Prasau ...
Administratorius
kriminalistikos- kaip atskiros mokslo šakos- nėra, tai atskira dalykas po teisės ar policijos veiklos bakalauro studijų, o medicina- ilgi metai studijų, tačiau..verta.aš, kaip medikė, visada už mediciną labiau.
Girl
labas Aukse, zinok as taip pat esu tokioje situacijoje kaip ir tu. Asi rgi galvojau apie psichologija, db galvoju apie sociologija, gera specialybe :) siaip tai as irgi megstu piesti, esu meniskos sielos zmogus, megstu bendrauti, taciau nenoriu stoti i daile, todel man ir sunku apsispresti. Na priklauso kaip egzai seksi. Jei pavyks, stosiu i sociologija. Pagalvok ir tu apie tokia galimybe :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]