DEV

Padekit Kur man stoti

Anastasija
Sveiki,as 10 oke po 10 klasiu noreciu stoti i klaipedos paslaugu ir verslo mokykla,kirpeja,ar tai perspektyvi profesija?
Mokausi ganetinai gerai sekasi beveik visos pamokos vidurkis 9.
lkkjj
ghggjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Egliuke
ko man reiktu norint stoti Interjero dizaina uzsienyje ar lietuvoje? jei galit parasykit egliukaspygliuka@one.lt
11-oke
kur reik istuot norint but kokia buhaltere ar apskaitininke?
11-oke
kur reik istuot norint but kokia buhaltere ar apskaitininke?
klistiuks
kokius dalykus pasirinkti 11-oje klaseje norint stoti i "zemes ukio buhalterine bankinikyste apskaita ir finasai"?kokiu valstybiniu ir mokykliniu egzaminu reiketu?padekit...
klistiuks
kokius dalykus pasirinkti 11-oje klaseje norint stoti i "zemes ukio buhalterine bankinikyste apskaita ir finasai"?kokiu valstybiniu ir mokykliniu egzaminu reiketu?padekit...
klistiuks
11-oke
kur reikia stoti norint uti koke buhaltere ar pan.... ??
kazkokia
kur galetu stoti norint buti koke buhaltere atr pan.... ??
dimon
labas. esu desimtokas ir nezinau ka toliau daryti. man gerai sekasi fizika matematika chemija, blogai istorija lietuviu. noriu stoti i automobiliu elektromechanika ir nezinau kokius dalykus imti 11kl. padekit...???
vidmante
sveiki,esu vidmante mokausi 9-oje klaseje. bet beda kad nezinau kur galeciau stoti , saves isvis nepazystu. man sekasi chemija , istorija , geografija 8,5 ir daugiau. maziau sekasi t.y.7,5 lietuviu , matematika, biologija. gal padetumet. aciu
sandra
Sveiki, bukit geri patarkit ka man 10 klaseje rinktis. Galvoju kokia profesija noreciau uzsiimti. Tai vat gal ir medicina galeciau,nes chemija, biologija neblogai sekasi, bet labai bijau rutinos, na ir galbut ta atsakomybe jau visai nemaža. Iš kitos puses galvoju kazka apie kuryba, kino režisura man jau seniai ramybes neduoda. Dar labai patinka rašyti ir kurti kokius nors veikalelius, apsakimelius, bet vat nezinau kur cia stoti nes is anksto planuoju studijas uzsieni. Bukit geri padekit man pasirinkt kuris darbas ko reikalauja. Nes kartais buna zmogus gauna didelius pinigus bet neapkencia savo darbo, kiti ji dievina, bet neturi net uz ka valgyti nusipirkt.Tai vat ta režisura nelabai jau patikimas darbas atrodo,o kaip jums atrodo??
sandra
vidmante, gal turi kokiu nors pomegiu? linksti link humanitariniu ar tiksliuju mokslu? kazkaip idomu kad tau chemija sekasi o biologija nelabai. Gal tiesiog stiprioj mokykloj mokais? nepatarciau per daug jaudintis 9 klasej, dar turi metus tai tikrai ieskotis tau patinkanciu profesiju ;)
laura...
Sveiki :) esu desimtoke. Noreciau stoti mokitis i renginiu organizavima bet nzn kokiu dalyku man reik. galite patart.
Saulėgrąža
Laura, kiek žinau kultūros vadybos studijos ruošia kažką panašaus, tai ten reikalingi istorijos, anglų kalbos, matematikos ir lietuvių kalbos dalykai.
ernesta
sveiki, as mokausi 10kl. mokausi ne per geriausiai, bet jei pasistengciau mokyciausi zymiai geriau. visiskai nesiseka matematika,fizika,chemija ir viskas kas susije su skaiciais ar lygtimis. man sekasi tik humanitariniai mokslai. noreciau buti kuno kulturos mokytoja, nes dievinu sporta, bet nezinau ar priimtu su tokiais pazymiais, kaip mano. o man pazymiai tikrai ne puikus. kokių reikia egzaminų stojant i Lietuvos kuno kulturos akademija(LKKA)?
lauruteaa
kokiu egzaminu reikia norint studijuoti zurnalistika?
eve
Sveiki. Man dar iki studijų nemažai metu turi praeiti, bet aš norėčiau vistiek turėti tikslą kas man butu būdinga geriau pasimokyti kad galėčiau lengvai įsirinkti sau tinkančia studija. Prašau man padekite.
Inesa
labai noriu stoti i psichologija,bet neezinau kur?noreciau kad man kasnors patartu?buciau lb dekinga

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]