DEV

Padekit Kur man stoti

cyple
esu 4 gimnazijos klasej..nezinau ko noriu toliau :( plyzpatarkit ka daryt?:(
Rima
noriu stoti i koki universiteta ir neakivaizdiniu budu studijuoti buhalterine apskaita.Esu baigus 12kl, bet neesu laikius informatikos egzamino, o matematikos mokyklinio gavau tik 4 ar priimtu mane kur?? :(
Mantas
esu 12 bet nezinau kur stoti noreciau ka nors su istorija bet nezinau gali buti sunku istoti pa tarkit
mantas
istorija mokausi a lygiu sekasi gerai lietuviu a bet vidurkis 7 anglu a bet irgi vidyrkis7 tai kur galeciau stoti
Diana
Ash noriu arba psichologija arba socialogija,bet man su matematika ishwis nekas,ar rejk matematikos studijuojant shitas specialybes?
Dovile
sveiki,esu 10 - oje klaseje,mokausi visai neblogai,o kai pasimokau tada visai puikiai :) bet labai nemegstu chemijos ir biologijos,taciau noriu but plauku stiliste,kosmetologe,visaziste ar manikiurininke.. mama sako,jog tai nepelnyngas darbas ir su mano ziniom galima kur ka geresnio rast.. taciau manes daugiau niekas netraukia.. esu is vilniau,patarkit ka pasirinkt ir kur stoti? p.s. nezadu is vidurines iseit pabaigus 10 klasiu
dovute
noriu suzinoti kokiu egzaminu reikia stojant i reklamos dizaina kauno kolegijoje?
Migle
esu labai susidomejusi psichologijos mokslu, tik vat yra beda, nezinau kokiu egzaminu man i ja stojant reikes, o jeigu zinociau tai,manau, tikrai butu lengviau apsispresti ar stoti ar nea. Tai kokiu gi egzaminu rejketu, prasau padekite
Domas
Sveiki, esu 10-tokas, ir galvoju apie gaisrininko profesija, bet nezinau kur reikia stoti, kiek laiko mokytis, kokio issilavinimo reikia ir kitos informacijos apie gaisrininka. Internete neradau, padekit. Aciu!
Tomas
man labiausiai sekasi istorija. Dar patinka geografija, nekenčiu matematikos bet jei butu geresne mokytija gal ir geriau sektusi. su kitais dalykais nekaip kazkodel sekasi. aš gimnazijos mokinys pažimiai nekokie o patikra jau ant nosies.
Diana
sveiki=) nesuprantu. vis rashot ir rashot, bet nieks jums atsakymo neduoda (gan forume)! manau, kad paprasciausiai reikia ramiai atsisesti, atsipalaiduoti, isivaizduoti save dyrbant viena ar kita darba, o tuomet apmascius kiekviena smulkmena saves paklausti ka jus sugebetumete? kuri apmastyta specialybe jums labiausiai prie sirdies? pasikliaukit nuomone, vidiniu balsu! o galu gale tai niekad nepervelu mesti! nepatiko vienas- tai pasirink kita!
Diana
o siaip pati paklausti nr... ar profesinej (na po 10 kl.) pamokos vyksta ilgiau nei vidurineje mokykloje, ar mazdaug taip pat?=)
Abiturientė
Sveiki, mane, kaip ir daugelį, kankina klausimas, susijęs su stojimais... šiais metais baigiu 12klasę, todėl jau turiu žinoti, kuo noriu toliau mokytis... deja, apsispręsti labai sunku. mokausi gerai- vidurkis 9,6 , bet konkrečios specialybės dar nesu pasirinkusi... galiu įstoti daug kur, bet tikrai nenoriu stot iš reikalo ar profesijos prestižo... galvoju apie turizmą ir rekreaciją. gal žinote, kokių egzaminų tam reikia ir kokiuose universitetuose Vilniuje tai galima studijuoti?
Juste
sveikuciai.. as mokausi 11 klasej.. labai noreciau suzinoti apie kosmetologija? kokiu dalyku ir kokius butina laikyti egzaminus? kokie turi but ju balai kad butu lengviau istoti?
ir kokiuose miestuose galma studijuoti?
nezinanti
as ir noriu paklaustia r matematikos nereikia veterinarijai?
Ennkos
Sveiki, Mokaus 9 klasėje, Gerai sekas Isotrije/literatura/Etika(pilietiskumo pagrindai(ten kur reikia bendrauti,diskutuoti ir panasiai)/jaigu pradeciau mokytis galeciau pasitemti Biologijoi, geografijoi, nekenciu Fizikos,Geografijos, Anglu kalba vidutiniskai(susisneku,supranti laisvai, rasyt nemoku), neblogai sekasi informatika, Parinka oficialiai sneketi, Laukiu atsakymo mail:kkojine@gmail.com dekingas iskart
inga
labas visiems
noreciau studijuot PREKINIO ZENKLO ZINOVAS ar kazkaip panasiai. tik nerandu kur tokiu studiju butu. kazkas panasaus lyg yra Kaune, bet ir tai nezinau.gal gali kas padet
Raminta
Sveiki. Esu 11 - tokė. Neblogai sekasi dailė, anglų, rusų, geografija, lietuvių kalba, informatika, psichologija. Bet nesiseka su matematika ir istorija... Istorijos dabar visur reikia :/ Kitų dalykų nesu pasirinkusi. Kai labiau pasigilinu į ankščiau išvardintus mokslus, atrodo, kad ir jų taip ir nemoku gerai... Vidurkis 8, 8 su trupučiu. Man patinka viskas, kas susiję su kompais, psichologija... Bet pagal charakterį dauguma sako, kas tiktų buhaltere ir pan... Bet nesiseka matematika. Patarkit, kur stoti, kaip elgtis?
ILOna
be proto noriu mokytis kriminalistikos,potologoanatomijos arba andropologijos ,o kur to moko nezinau:D kiek ieskojau nerandu.
Alwija
Susidomejai ziniu wedejos profesija;>
Ka tureciau studijuoti norint ja tapti?
aciu*

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]