DEV

Padekit Kur man stoti

Jawulia
Sveiki. Esu 12-okė. Jau 4 metus lankau dailės studiją ir masčiau stoti kažkur su daile, bet dabar jau visa to krtausi, nes susidūriau su problema: neina nupiešt kaukolės, dėl to labai pergyvenu ir noriu viską mesti, bet abejojiu, nes 4 metai man gaila ir savęs ir tėvų. Dalykai kai kurie taip visaik nieko sekasi. Galvoju laikyti egzaminus: Lietuvių (V)anglų (M) istorija (V)dailė (M). Ką daryti? Kokių gal pasiūlymų turite? Mielai išklausysiu.
giedre
sveiki. a lygiu pasirinkau lietuvių, istorija, anglų kalba.. iš tiesų labai noriu stoti į Klapėdos LCC universitetą, bet tėvai sako, jog neturėčiau apsistoti ties tuo vienu, nes brangus mokslas, sunku įstoti ir pan. gal galėtumet padėti? kokių yra dar universitetu, kuriose galima mokintis anglų kalba ir, kur būtų galimybė išvykti į kita šalį pagal mainų programą. šiuo metu esu vienuolinktoje klasėje..be anglu nežinau ką kito pasirinkti..matematikos, fizikos nesuprantu [biologijos ir chemijos nesirinkau- gūdus miškas] rusu pasiėmiau b lygiu ir tai mintinai mokausi ir nieko nesuprantu...iš tiesų sunku pasirinkti. patarkit. mano el. paštas akmenukas.tu@gmail.com
Mindaugas
patarkit kam nesunku...
Mokinė
Kokių egzaminų ir kokiu procentu reikia išlaikyti norint įstoti į teisę ? Ačiū
bozena
labas as esu bozena 11klasiei man reikia pagalbos kur galieciau stoti mokitis,arba dirbti po 12klasiu.esu as ir nie kvailutie:) na man daugiau norisi stoti mokitis i kirpeja:) ka man galietumet pasiuliti?? arba patarti?
julyte
sveiki. labai norėčiau gywenime dirbti kelis dalykus...dirbti policijoje arba buti steordese..ko man reiktu?ka reikia mokytis?
zinau tiek kad jei lankai lšs(lietuvos šaulių sajunga)tai stoti i policijos akademija buna lengwiau :)
dar traukia wiezbucio ir turizmo addministrawimas..klaipedos uniwersitete ;d
ko tam reiktu?kokiu mokslu??patarkit ka zmoones :)
Ruta><
Sveiki. As esu 9kl. Zinau kad 11 kl turesiu apsispresti kokius dalikus pasirinkti A lygiu, kokius isvis atmesti. Manau pasirinksiu A lygiu anglu, matematika,fizika,lietuviu k., daile turbut.. Nzn neapsisprendziu kur man stoty reikes.. Su tokiais mokslais.. Beto baigiau dailes mokykla. Manau gyvenima norecia sieti su menu.Siaip as nenoreciau sedimo darbo. Nes esu pakankamai nenustygstanti vietoja. Gal galetumet patarti ka man ateityje studijuoti. Ir 11kl kokius mokslus a lygiu pasirinkti..Buciau labai dekinga.
Akvilė
Sveiki esu dešimtoke.. ir net nžn kur stoti ir ka rinktis... geriausiai sekasi ir patinka matematika. tai gi kitais metais imsiu matematika, istorija, lietuviu,anglu, ir informatika A lygiu. patarkit ka galeciau rinktis ir kur stoti :( mano el-pastas akvilyteeee@gmail.com
walentis
Sveiki noriu stoti į režisūrą, renginių vedėjas, organizatores? Norečiau paklausti ko man reikia. Beje turiu scenines kalbos baigimo diplomą. Ačiū:)
Agatha
Laikysiu Anglu, matematika, istorija, Lietuviu, turbut dar fizika valstybinius. patarkit kur man istoti? Mane domina dizainas, esu baigusi dailes mkl.. patarkit..
kerputis
agatha, stok i orlaiviu pilotavima ;D... egzai praktiskai atitinka ;D
liuda
as sisaip mokinuosi labai blogai labai prasau patarkite ka daryti. ne del to as nesimokinu o todel kad man neiseina
Arvydas
Administratorius, reik patarimo! :)
Prasidejo antras semestras dvyliktoje klaseje ir pasidare aisku, kad laikau lietuviu(valst.), istorija(valst.), anglu (valst.) ir matematika(mokykl.). Studijuoti noreciau kazka panasaus i marketingo vadyba arba transporto vadyba, taciau kiek girdejau be matematikos valstybinio sunku. Gal galetum patart ka galeciau studijuoti apart situ dalyku su savo laikomais dalykais? Tinka tiek Vilniaus tiek ir Kauno universitetai.
Aciu
tomas
sveiki, gal galit patarti man kur stoti?? mano vidurkis 7.5 , anglu valstybinis, lt valstybinis, ir matiekos mokyklinis
karamelė
gal galit patart kur stot?
Laikysiu lietuvių V, matematiką V, istoriją V, anglų M ir galbūt fiziką M:)
Rutux
esu dvyliktoke laikysiu lietuviu ir istorija valstybinius o matematika mokyklini kur galeciau istoti ?
smikis16
sveiki 10 klasej siek tiek laikau rysi su mokslais man visai patink matematika, istorija, lietuviu, braizyba, geografija. Retkarciais anglu kalba...kur galetu stot su siais dalykais? Laukiu jusu patarimu ;) dekui
Vika
As esu 10klasei noreciau buti sesele man gerai sekasi biologija bet sunkiai hemija,kur galeciau paziureti kas reikalinga stojant studijuot kad ateityje buciau sesele?
otilija
sveiki esu 11 klasej labai noriu stot i psichologija, bet man nelabai sekasi matematika kiek procentu reikia islaikyt jos egzamina kad istotum?
violeta
sveiki gal patartumete ir man kur stoti???? man puikiai sekasi lietuviu kalba, neblogai anglu, biologija, istorija, rusu kalba, gal... o vat su matematika, fizika, chemija visai nedraugauju:) taj vat... padekit nes isprotesiu:D

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]