DEV

Padekit Kur man stoti

devilangelv
petrai bet dar zejau regis ir kuna kulturos reikia sektiek ziurejau
reda
sveiki,as esu 8 klaseje ,bet jau galvoju kur man reikes stoti. Dabar man gerai sekasi fizika,biologija,chemija, matematika,lietuviu,labai graziai piesiu, man sunkiausiai sekasi uzsienio kalbos,tai yra vokieciu ir anglu,zinai kad gali viskas pasikeisti,bet jauciu kad nepasikeis. As galiu mokytis tai kas man patinka,ir tai galiu labai gerai mokytis,bet man nera jokio noro mokytis anglu ir vokieciu kalbas. Nu nebent jeigu jau labai reiketu mokytis ir nebutu kitos iseities. Patarkit ka as galeciau studijuoti.
TOMSAS
Sveiki as db 11okas esu zadu stot i kolegija kolkas widurkis mana yra 8,1 a daug sansu kad istociau i kolegija?
fėja
Tomai, į kolegiją tikrai įstosi, bet siūlyčiau pirmiausia duoti prašymus tik į universitetus, nebent ten nėra norimos spec. , aišku daug kas priklausys kaip išlaikysi egzaminus
nezinau
Noriu buti kirpeja, tik nzn kur stoti...padekite....
Kestas
Visiskai nesiseka matematika,fizika, chemija. kiti dalykai sekasi gan normaliai. tai kur man patartumet stoti ? dabar esu 10 klasej
Kestas
Visiskai nesiseka matematika,fizika, chemija. kiti dalykai sekasi gan normaliai. tai kur man patartumet stoti ? dabar esu 10 klasej
Benga
laikau tokius egzaminus : lietuviu ir biologija valstybiniai, matematika anglu mokykliniai. kur galeciau su tokiais egzaminais meginti stoti ? padekit prasau labai !!!!!
boo
eee...noreciau paklausti,ar sunku istoti i kauno kolegija dantu techniko specialybe?
Kastytis
Padekit.Kur galeciau stoti?Esu 9 klaseje ir labai atsibodo mokykla kuria lankau.Gerai moku geografije ir fizika nelogai patarkit.
Ausra
mano vidurkis apie 7.. laikysiu tik du valstybinius egzaminus - biologija ir lietuviu.. abu dalykai sekasi neprastai. vidurkis butu aukstesnis, jeigu ne fizika - zedajau laikyti egzamina, todel pasirinkau a lygiu.. persigalvojau, bet pakeisti lygio nebuvo salygu.. nebespeju mokytis visu dalyku, tad fizika lieka tik pertrauku metu.. todel smarkaii krito vidurkis - is septyneto i ketverta... ar tai labai atsilieps? dar laikau vokieciu, istorija ir matematika.. svajojau apie psichologija, bet, kiek zinau, ten reikia matematikso, o man jo tamsus miskas, tad susigundziau aplinkosauga - mano pussesere uzima ausktas pareigas susijusias su aplinkosauga, tad man rastu darbo.. bet nesimokiau chemijos.. ar yra sansu ten istoti?
Karolis
aš 10-kas noriu daugiau sužinoti apie teise ir policijos veiklos studijas .Planuoju Lietuviu.k. Istorija laikyti valstybinius o Anglų.k. mokyklini ar tai nesutrukdytų man norint studijuoti mru ?
Aušrytė
Sveiki ;)
db esu 10-oke. Labai noreciau paprasyti Jusu patarimo, kur ir ka as galeciau mokintis, pabaigusi vidurine mokykla, jei man visai gerai sekasi uzsienio kalbos, matematika, fizika ir istorija?
buciau lb dekinga :)
Raimonda
Norejau paklausti kokius reikia islaikyti egzaminus vidurineje pries stojant y KOSMETOLOGIJA? ir kokiu dalyku reikia but mokiusis. ar labai svarbi uzsienio kalba?
Angel
Sweiki;]norėciau paklausti jūsų nuomuonės...Ar vertėtu studijuoti Choreografija?[nes man begalo patinka šokti,na gal tai nieko daug nereiškia,nes turiu gerai judėt ir pan]Bet ar aplamai,su tokia profesija gaučiau darbo?
Kirmeke
sweiki, prasau padekit kur man stoti.db esu dwyliktoj klaseje. bet mokaus profesineje mokykloje. maisto pramones mokykloje, bet tolesnio sawo gyvenimo nenoriu susieti su maisto pramone. laikau egzaminus lietuviu, matematika, istorija, biologija. kur galeciau istoti? chemijos, fizikos nesimokau
tinulke
sveiki,noreciau mokytis Vilniaus kolegijoje profesija formacevtika,kokius egzam.turiu laikyt kad laisvai istociau?
Edgaras
Gyvybes ir mirties klausimas!!! Laikau matika(mok), lietuviu(val), istorija(val), kur mane priimtu??? Padekit lb lb prasau:(
Big_friend
Sveiki! Nežinau kur stoti. Laikysiu Lietuvių, rusų, matematikos, istorijos valstybinius egzus. Norejau į karo akademiją. Bet neprieme. Tai dabar nezinau ką daryti. Padekite. Ačiū!
Big_friend
Sveiki! Nežinau kur stoti. Laikysiu Lietuvių, rusų, matematikos, istorijos valstybinius egzus. Norejau į karo akademiją. Bet neprieme. Tai dabar nezinau ką daryti. Padekite. Ačiū!

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]