DEV

Padekit Kur man stoti

Andrius
beje pamirsau pridurti kad vos baigiu 10 klase o i 11-12 nelabai galiu patekt...
bozhenaaa
Laba diena, paskutinė diena kai turiu apsispręsti kokias dalykus renkuosi A ir B lygiu, norėčiau sužinoti koks skirtumas, laikyti rusų ar anglų egzaminą? man sekasi tas ir tas dalykas, bet nori mokytis tik kažkurio vieno, tai padėkite išsirinkti? ar visur yra reikalaujama tiesiog užsienio kalbos,ar būtent anglų arba rusų? :)
Daivutele
Sveiki, gal kas galėtumėt patarti kur būtų galima studijuoti jei galėčiau laikyti geografijos, lietuvių, istorijos, dailės ar muzikos egzaminus? kaip metiniai galėtų būti anglų... jei ką iš šių egzaminų laikyčiau, ką galėtumėte patarti kur galėčiau įstoti? į kokią specialybę? :) beje, dabar esu būsima 11tokė, bet galvoju apie ateitį :) ir šiaip mokausi gerais pažymiais, vidurkis 8,7, nelabai sekasi matematika ir kiti tikslieji mokslai :/ p.s. iš anksto dėkoju.
NERINGA
MAN SEKASI MATEMATIKA IR LIETUVIU.AS MOKYNUOSI 9 A KLASEJE AS TURIU DAUG DRAUGIU .AS PASIRUOSIU PO DVYLIKOS KLASES.NERINGA
Violeta
Sveiki.;}
Esu 10-okė, baigusi mokyklą, norėčiau stoti į muziką.
Tik nežinau kur tiksliai.
Jau lankau 5metus muzikos mokykloje, mano specialybė- chorinis dainavimas.
Norečiau į chorinio dainavimo specialybę, arba chorvede tapti.
Kur turėčiau stoti?
Ka mokyčiausi?
O Yra 12klasėje muzikos egzaminas?
Kokiu dalykus turėčiau rinktis 11 klasėje, kas yra reikalinga muzikai?
Gal kas žino smulkesnės info apie tai, prašau padėėėkite;))
svecias
ka galeciau studijuotu pasirinkus matematikos,anglu,istorijos ir biologijos egzaminus?
G...
Sweiki, as noriu mokytis siauliuose, noreciau buti kosmetologe ir stoti iskarto po10klasiu, kaip y profesine, bet nezinau ko man reikia, kokiu egzaminu...man ir matematika,ir biologija puikiai sekasi, bet chemija visai liudnai...vos 6
penktadienis
Sveiki. Noreciau suzinoti, kokios yra profesijos susyjusios su gamta. Tiksliau tai su biologija. Aciu.
RaimondaM
Mėgstu,labai piešti,mėgstu dainuoti,mėgstu braižyti,žodžiu viskas patinka su menu bet ar yra klaipedoje mokykla kurioj nereikia 12 klases kad galeciau apie tai mokytis?
Dovile
Sveiki esu 10 ir visiskai nezinau kur stoti, galva uziimta, kad taip ir nesugalvosiu kur stoti, ir teks bet kur, o poto darbai visai ne tokie kokiu noretusi, seip gerai sekasi visos pamokas, jeigu labiau pasistengciau... galvoju kinezoterapiaute, taciau kokiu pamoku labiausiai reikia siaj srycei? Dar galvojau apie Renginiu organizavima bet ar tam reikia specialybes.?
pasimetes
padėkit, nežinau kur stoti. Man geraj sekasi istorija, anglų geografija,o matė, lietuwių, fizika prastaj. Esu 11-tokas. Norėčiau kad kur wln stot. Ką man pasiūlytumėm laikyt? Kur stot? Ir ką studijuot? Padėkit:-|
Barnis
Dovile:
Lietuviu, Chemija, biologija.
Pasimetes:
Čia jau tik tavo nuomonė, ką ir kur daryt. Žiūrėk, dar per likusius metus, viskas apsivers :)
daumantas
Tema tikrai gera nes aktuali :) prasau pagelbekit ir man. Mastau apie studijas Vilniuje,bet del geros specialybes tiktu ir Kaunas. Laikysiu siuos valstybinus egzaminus ir spejimai kiek uz juos gausiu (%):
fizika 50-60
lietuviu 55-65
anglu 75-85
matematika 80-90
galvojau apie KTU elektros energetikos technologijas,bet man nevisiskai tiko ir patiko :) prasau padekit kuo issamiau :(
margo
sveiki, labai nerimauju del dalyku kuriuos reikes rinktis 11kl. mastau apie dietologija. kokius egzaminus reiketu laikyti ir kokius dalykus rinktis? rasykit i gabyte94113@gmail.com aciu!!
Mergaite
Ar būtų imanoma išlaikius tik lietuvių ir istorijos vastybinius egzaminus įstoti į lietuvių filologiją universitete?
Greta...
Sveiki. Mano pažymių vidurkis 9. Laikysiu matematikos, lietuvių kalbos, anglų kalbos egzaminus, ir dar kompiuterinio raštingumo įskaitą. Tarkim egzaminus išlaikau vidutiniškai (apie 50). Kaip manot, ar įmanoma įstoti į valstybės kompensuojamą vietą? Labiau traukia socialiniai mokslai (ypač vadyba). Pasakykit savo nuomones. Ačiū. :)
neringa
as noru stoti i muzikos akademija dainuoti nes labai grazai dainuoju.
neringa zadorockyte
AS GRAZAI DAINUOJU ,AS SU MOKYKLA VAZIUOJAM KELIONES KONCERTOJAM ,AS LANKIAU LIETUVOS JAUNIMO IR VAIKU CENTRA.O KOKIE MOKYTOJAI ROMAS BRUZGA IR JO ZMONA VALERIJA BRUZGIENE.
gintare
sveiki esu Gintare ilgai galvoju kur stoti esu 10klaseje. labai gerai bendrauju su žmonėmis galvoju apie psichologija dar apie kosmetologija.Esu iš Kauno. gal galėtumėt patarti mokyklas Kaune ir kokiu mokslu reikia psichologijai ir kosmetologijai?
Kamile
Laba diena. Esu dar tik desimtoke, bet reikia jau mastyti del profiliavimo ir pradeti galvoti, kuria kryptimi studijuoti. Zinau, kad laikysiu tris pagrindinius egzaminus: lietuviu, matematika, anglu. Nezinau ka daryti su istorija..jos daug kur reikia, bet nelabai megstu ja.. Man gerai sekasi biologija, bet nezinau ka su ja daryciau ateityje? (Manau, kad medicina ne man..) Kokias studijas rekomenduotumete? Mokslai sekasi gerai, soku, esu labai kurybinga ir meno srityje sekasi gerai, bet nerandu sau artimu studiju.. Meno srityje kiek skaiciau viskas paremta informatika.. Man aki uzkabino marketingas, kokiu egzaminu ir kokio dalyko metinio pazymio reikia sioms studijoms? Ar dideles karjeros galimybes? Ar tokia profesija turi paklausa? Dar galvojau kazka su dizainu, bet ten reikia fizikos, ktu net egzamino.. o man fizika nepatinka.. Taip pat galvojau kazka susijus su verslu, nes uzsiemu savo ranku darbo papuosalu prekyba ir galbut butu naudinga studijuoti versla, bet is kitos puses nezinau ar esu ta sukta “businessman” ;D Esu pasiklydusi tarp studiju, i pasirenkamuju dalyku profiliavimo lape.. Informatika A ar B lygiu? Istorija kankintis A lygiu ar tiesiog imt B? Fizika ar biologija? (Dekui, uz bet kokius patarimus ir informacija)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]