DEV

Padekit Kur man stoti

BfR
Sveiki esu 12tokas ir tikrai dar nesu apsisprendes kur stoti, taciau zinai kokius valstybinius laikysiu: Lietuviu,Matematika,Anglu,Istorija. Noreciau suzinoti kur butu galima istoti su sitais egzais ir jeigu galit dar koki puslapiuka numeskit, nes esu girdejes, kad yra kazkoks egzaminu kalkuliatorius kur irasius tau ismeta kur tu gali stoti.
hmmmmmmmmm
Mane domina biologija ir chemija. Noreciau studijuoti ir dirbti uzsienyje (anglu kalba). Kokios siu mokslu sakos perspektyviausios?
panteriuke
sweikuciai,,,zmoguciai,kaip manot,ar neapsisauciau stojusi i werslo ir paslaugu vadyba???:)
panteriuke
???
wiktorija:)
as esu 10-oje klaseje ir noriu studijuoti interjero dizaina,bet nez kokius dalykus man reikia pasirinkti 11-oje klaseje,bei nezinau kur man reiketui stoti baigus mokykla(padekit man)
daivute
sveiki!labai prasau padekit patarkit!jau praejo keli metai kaip baigiau vidurine gyvenu uk(great britan) ir vis atidelioju studijas nezinau i kokia profesija galeciau istoti (noreciau i neakivaizdini) esu issilaikiusi biologijos anglu lietuviu matematikos egzus !(mano sirdis linksta tai prie stomotalogijo) ar imanoma su tokias mano islaikytais egzais kazkur istoti dekui lb uz inform
hypnotize
kur galeciau stoti vilniuje
istorija 98 v
matieka 80 v
informa 75 v
lietkiu 35 v
mokiausi dar ekonomika ir pilietini po 10 turejau
rusu 8m seis metais neistojau nes buvau svazeves i usieni ir nespejau pateikt paraiskos
Ievute
Sveiki,as zadu laikyti valstybinius anglu,lietuviu ir istorija,o matematika mokyklini,kur galeciau studijuoti?
lina
mokausi meno mokykloje. nežinau kur stoti. kas perspektyviau,grafikos studijos ar interjero ar reklamos dizaino studijos
Agnė;}
Sveikas administratoriau ,pastebėjau kad čia rašo nemažai dešimtoku tad busiu viena iš ju ir aš..E su kurybiškas žmogus, planavau studijuoti socologija tačiau sužinojau kad reik mtematikos,istorijos,lietuviu,kalbu tj gi išgirdus tj šektiek mane nupurtė istorija nlb megstu, matematika priklauso nuo temu o kalbose tikrai negabi..širdis linksta i mena tad norėčiau oišgirsti pasiūlimu man bendraujančiam žmogui ir rašančem prozas ar novele eu apskritai kuribinga,tad lb lb prašau patarimo koke specelybe gali pasųliti tokei kaip man ir susijuse su menu ,norėčiau iš jo s ir uždirbt,aktore but nenoriu...laukiu lb lb nekantrei..;}}
aseina
mokausi meno mokykloje . nežinau kur stoti ar i grafiką ar į interjero ar į reklamos dizaina. kas būtų perspektyviau. padėkit
kromakas
kur man stoti esu dviliktokas laikysiu lietuviu anglu istorijos valstybinius bei matematikos mokyklini kur man stoti?????????/
santana...
esu desimtoke..ir dauguma mokytoju jau liepia pradeti apsispresti kur stoti...o deja as net nenutuokiu..domiusi daug kuom todel labai sunku apsispresti..galvojau apie archeologija kadangi istorija man sekasi puikiai..bet tai nepaklausi saka. dar domiuosi gamta ir gyvunais taigi norai krypsta i dvi sakas...abi sekaSI GERAI..PADEKIT APSISPRESTI
Mindaugas
As nelankau mokyklos nes dingiu mokytis esu 10kl nesinesioju gnygu. kur man stoti????????
aiste
as desimtoke,ir nezinau kur reiktu stoti,aisku laiko dar yra bet,noreciau turizmo ir viesbuciu administravima bet kaip suprantu ten reikia matkes o man su ja ragai..nesiruosiu laikyt matkes egzo.,tikriausiai laikysiu istorija,informa,lietuviu ir anglu..kur galima stot su tokiais dalykais?
tomas
man sekas istorija geografija fizika.. kb nemegstu ir nesuprantu chemijos matiekos ir biologijos
Rimante
Sweiki,dabar esu 4gimnazijos klasej....bet net neisivaizduoju kur man toliau stoti..gal galite patarti? esu zmogus megstantis fotografija bei aktyviai dalyvauju yvairioje veikloje...taciau labai nemegstu kalbu bei matematikos su biologija,,,prasau padekit man kazka sugalvoti
vgtu studentas
stokit visi i aulinius batus as manau
vgtu studentas
stokit visi i aulinius batus as manau
Martynaa
Laikysiu Matematika, lietuviu, anglu valstybinius, o istorija ketinu mokyklini, o gal ir valstybini. Kur galeciau istot? domina architektura arba dizainas. ka paatartumet?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]