DEV

Padekit Kur man stoti

Asasa
Sveiki. Esu dešimtokė. Jau galvoju ką studijuoti ateityje, kokiuslygius,kokių pamokų pasirinkti kitąmet, jeigu visos pamokos lyg ir sekasi išskyrus fiziką, chemiją, rusų kalbą? Ačiū:)
krokoko
sveiki. noreciau studijuoti kulinarija, konditerija ar kazka su maisto gaminimu VILNIUJE. bet nieko nerandu kad butu studijos ne profkej. gal galetumet padeti, pasakyti, kur butu galima studijuoti ir ko reiketu stojant siai specialybei. aciu
Laura
Laba diena, esu 10 kl. Mokausi nelabai gerai, as stengiuosi, tikrai netingiu bet nepakeliu vidurkio auksciau nei 7. Net neisivaizduoju, kur man stoti, kad darbas butu geras ir gera alga gauciau. Prasau patarkit, kas man tiktu?
Neblogai sekasi istorija, geografija, biologija, kuno kultura, technologijos. Anglu,rusu,lietuviu, patenkinamai. O chemija, matematika, fizika jau nelabai. Daile-piesti nemoku, muzika-irgi ne kas, nei dainuoti nemoku, nei ka.
Bituxe
Kur galėčiau įstoti jei laikyčiau: ISTORIJOS, LIETUVIŲ, DAILĖS IR GEOGRAFIJOS egzaminus? :) Esu baigusi muzikos mokyklą. Dabar esu 11tokė. pažymių vidurkis 8,4.
loveangel
ka galeciau studijuoti islaikiusi Anglu,lietuviu,istorija ir dailes egzamina:)? ir butu idomu suzinot kur galima renginiu organizavima studijuot ir kokiu egzaminu jam reikia,o ar yra kokios studijos radio laidu vedeja jei nori but
aurelija
man labai sunku apsispresti kur reiks stoti mokytis. Siais metais jau busiu dvyliktoke neblogai sekasi matematika,lietuviu,biologija. Gal ka galite patarti?
Roberta
esu 10 klaseje. traukia daile ir manikiurai. kur galeciau stoti? bet noriu eiti is 10 klasiu. gal turetumet kokiu patarimu?
Tomas
Sveiki, kokiu egzaminu reikia stojant i turizama bei metiniu pazymiu?
nemokslaaa
noriu studijuoti kosmetologija labai gerai sekasi matematika, muzika, daile, ekonomika, fizika. dar gerai sekasi biologija, chemija bei lietuviu neblogai geografija taip pat gerai su istorija bet su uzsienio kalbomis yra problemu. norejau paklausti ar butinai reikia uzsienio kalbos?? ir ka galima dar studijuoti kai sekasi tokie dalykai?
Monika
Ka galima studijuoti laikant matematikos, lietuviu k., geografijos ir biologijos egzaminus?
Drw
Sveiki, mokausi 12 klaseje, labai gerai sekasi istorija, anglu, lietuviu.Labai patinka bendraut su zmonemis,dar mane traukia menas,fotografija..Todel noreciau paklaust, ka galeciau mokintis laikydamas siuos 3 dalykus? na ir zinoma kad butu siekt tiek perspektyvos.. Labai aciu uz atsakymus:)
rozyte02
Sveiki, gal galite patarti kur ir ka studijuoti, zadu laikyti: Geografija (V), biologija (V) lietuviu (V)? padekite.
neringa
as noru labai gerai baigti muzikos mokykla. O po eiti i muzikos akademija .AS DAZNAI REPETUOJU NAMUOSE .IR EINU I MUZIKOS MOKYKLA . MAN MUZIKOS MOKYKLOJE PATINKA NES TEN SUSIRADAU GERU MOKYTOJU. AS TUOS MOKYTOJUS MYLIU .
Vaida
Sveiki as tik noriu paklausti gal zinote kokiu mokymosi dalyku reikia jei nori stoti i kirpejos kursus?
vaiduliux.joni@gmail.com
Sveiki as tik noriu paklausti gal zinote kokiu mokymosi dalyku reikia jei nori stoti i kirpejos kursus?
Jovita
Sveiki,esu baigusi sekretores specialybe,is tiesu mokiausi,kad tureciau diploma ,bet siuo metu praejus nemazam laikui,susivokiau,kad mokiausi to mokslo aplamai nenoredama,mano demesys krypsta i psihologija,ka galetumete patarti del sio mokslo?nes esu dirbanti Norvegijoje,ir noriu toliau testi mokslus,ir manau nenoriu tempti laiko toliau,nes metai aina ,o nenoriu likti nieko nepasiekusi
Birute
Sveiki, šiemet baigiu Vakarų Lietuvos verslo kolegiją - rekreacijos ir turizmo verslo vadybą ir norėčiau sužinoti kur būtų įmanoma pabaigti išlyginamąsias studijas susijusias su turizmu Vilniuje?
Vaida
Turiu klausimu, kur butu galima toliau studijuoti ir ka studijuoti laikant biologijos, lietuviu ir anglu kalbos egzaminus?
to vaida
varyk i biologijos inzinerija. NEDVEJODAMA!!!!!!!
evelina
sveiki esu 10 klasėj noriu studijuoti kosmetologija . kokius man egzaminus reikės laikyti , kad įstočiau ir kokie pažimiai tūrėtu būti , kad įstočiau į nemokama ? sunkus mokslas kosmetologija ? labai ačiū ;*

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]