DEV

Padekit Kur man stoti

asassdasdas
Ar kas nors gali suteikti info apie magistranturos studijas uzsienyje? Gal kas studijuojat ten ir pan. Taciau Tik ne Anglija. Aciu. SOS! Lb Skubu! jei ka brukstelkit i e-maila bango21@gmail.com
Anna ;)
O ka man reikia rinktis 11 klasej,kad galeciau studijuot medicina : biologija ar chemija ? Dekui ... ;*
peeelm
Sveiki, mokausi 10 kl. Esu linksma, k8ribinga, bet nenoriu profesijos labai susijusios su menu, megstu bendrauti, padeti zmonems. Gal galite patarti is kokiu profesiju rinktis ir kokius mokomuosius dalykus joms pasirinkti 11kl. Galvoju apir tokias profesijas kaip psichologija, medicina, interjero dizainas , profesijas susijusias su turizmu ar jo organizavimu ir pan. Gerai sekasi biologija, chemija, Lietuviu, geografija, nalabai fizika, kalbos , matematika.
Akwafelis
Ar galeciau istoti i VU bankininkyste su tokiais egzaminais: istorija, matematika, lietuviu ? Kiek laiko mokintis, kiek kainuotu ? Dar gal kokios papildomos informacijos turit ir zinot. Isanksto dekui.
pasimetusi
ar galeciau istot i teise ir penitencine veikla su siais egz lietuviu 69%, rusu 79%, matematika-7, istorija tik 6...?is anksto aciu uz atsakyma
edgaras
laba...mokausi 11kl.bet nzn.noriu i kaimo turiza,bet nzn.kokiu dalyku reikia
As....
kur galiu istoti su lietuviu matematika ir istorija ?
???
Lietuvių kalba
Matematika
*{Užsienio kalba, istorija)

* Jeigu stojantysis yra išlaikęs daugiau kaip tris mokomųjų dalykų brandos egzaminus, tai, skaičiuojant konkursinį balą, imami dviejų tai programai nustatytų mokomųjų dalykų brandos egzaminų įvertinimai, o trečiasis brandos egzamino įvertinimas imamas to mokomojo dalyko, kuris iš žvaigždute pažymėtų dalykų poros yra palankesnis stojančiajam. Ketvirtojo mokomojo dalyko imamas metinis pažymys.

tai as islaikau lietuviu matematika istorija, o anglu ima metini paz taip suprantu ?
Toma
nepykit nespejau paskaityti kur galeciau stoti laikant metematika(m)lietuviu ir anglu(v)
Astūūūtė
hihyghhh
edita
sveiki esu 11oke ir nezinau kur man reiketu stoti,labai noreciau stoti i policija,ir ko man reiketu stojant kokie pazymiai turetu buti?
Saule
Sveiki :) kaip ir daugelis, suku galva kokia profesija pasirinkti.. Laikysiu istorijos, anglu ir lietuviu valstybinius. Viliotu teise, bet ten sunku istoti( i kolegija nenoriu) ir labai sunku prasimusti, neturint savo gimineje teisiniku. Socialinio darbo nenoreciau. Kaip ir nebelieka variantu kur stoti.. O kaip leidyba? Perspektyvu?
O gal yra dar kokiu profesiju, tinkamciu man? jau nebezinau ka daryti..
Monika
Sveiki gyvenu Joniskyje, noreciau daile ir dizaina studijuot, bet nesurandu kur galeciau.Man neblogai ji sekasi.
DRUUGELIS
Noreciau buti kirpeja kur man stoti?
marina
Ar KTU yra transporto vadyba? ko reikia? Bet ar tai yra transporto vadyba ar transporto inzinerija.
edita
sveiki dar karta norint stoti i kirpejas ar i barmenes ko reikia?kokius egzaminus laikyti?padekit labai prasau
Rima
esu 10-oke. dabar jau reikia psirinkti kur noresiu stot...sekasi viskas geri ir beveik vienodai, taciau nzn kur stot, gal jus patartumet kokia perspektyvia specialybe?
Viva
Sveiki esu 10-oke greitu metu reikes apsispresti kokius dalkus man reikes rinktis a arba b lygiu
noreciau buti kuno kulturos mokitoja arba kosmetologe, noreciau paklausti kokius dalykus tureciau pasirinkti A lygiu ?
devilangelv
Sveiki esu 10-oke greitu metu reikes apsispresti kokius dalkus man reikes rinktis a arba b lygiu
noreciau buti kuno kulturos mokitoja arba kosmetologe, noreciau paklausti kokius dalykus tureciau pasirinkti A lygiu ?
Petras
devil, tai nusipirk kur stoti ir ziurek lkka ko reikia =] Arba as tau pasakysiu :D Lietuviu anglu biologija =]

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]