DEV

Padekit Kur man stoti

evelina.bartkute
labas. noriu būti kosmetologe. gal galite man pasakyti kokius egzaminus man reikes laikyti ? labai ačiū ;**
Andrius
Sveiki. Noriu mokytis autotransporto elektronikos. Noriu paklausti kokias pamokas rinktis reikia rinktis? Mokausi 10klaseje ir kaip suprantu norint mokytis sios specialybes reikia baigti viduriniji issilavinima. MAno vidurkis 7.9 Ar jo uztenka? Aciu uz atsakymus
Paulius
Sveiki. Esu 10 klasėje. Noriu Būti lėktuvo pilotu, bet nežinau nei kur stot, nei ko man reikia. Mano vidurkis 9.1. Nežinau kokias pamokas pasirinkti. Padekit :)
Draugas
Sveiki, kur galėčiau studijuoti su Biologijos, Lietuviu(valstybiniu), Anglų kalbos egzaminais ir Kūno kultūros metiniu pažymiu? Ačiū :)
Ruta
Sveiki ,kur As galeciau stoti su Lietuviu ,Verslo vadyba mokykliniais egzaminais?
Ruta121
Sveiki ,Kaip manot kur galeciau stoti su Lietuviu ir Verslas ir vadyba egzaminais?
Ruta121
Kur galiu stoti su Lietuviu ,Verslas vadyba mokykliniais?
Gabriele
Sveiki. Norėčiau sužinoti kokius mokomuosius dalykus reikia pasirinkti mokykloje, norint įgyti chemijos bakalauro ar chemijos mokytojo profesiją?
samanta
Sveiki,baigiu dešimta klasė ir noriu stoti i kosmetologes,bet nežinau nuo ko pradeti ir kokiose miestose galima studijoti kosmetologes profesija. gal galite patarti man,ačiū.
Aistė
Sveiki noriu paklaust kokių pamokų egzaminų ir kokiu lygiu reikėtų visažistei arba kosmetologei?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]