DEV

Padekit Kur man stoti

ryto_grozybe
laba diena.esu cia su tokiu klausimu.siais metais baigiu dziazo muzikos katedra ir noriu pasiteirauti ar yra bent kokia galimybe studijuoti su tokiu diplomu magistrantura amerikoje?
persikelis
sveiki. as esu 12toke ir jau ant nosies stojimu pateikimas, bet dar nezinau kur stoti. svarstau apie policija(klaipedos mokykloje), taciau nuejus gauti pazymos kad galeciau tvarkytis medicinine buvau atgrasinta, nes tai labai nepraktiska ir niekur negaleciau toliau dirbti... tai nebezinau ka daryti, gal kas galit patarti?
Kazys
Noreciau buti kompiuteriu hakeris kur man stoti swajone nulauzt microsoft serveri xD xD xD
Mantas
kokius man dalykus rinktis jei as noriu mokytis technologijos mokslus
andzelika
noriu buti kirpeja bet manau kad man niepavikst jos tapti:(( gal padesit?
andzelika
noriu buti kirpeja bet manau kad man niepavikst jos tapti:(( gal padesit?
ingrida
nezinau kur man stori.. mokausi gan neblogai... noretusi linti y medicinos puse kineziterapija ondotologija bet wisiskai nemoku chemijos tai egzamino tikrai neislaikysiu.. patinka biologija, geografija, fizika, matematika, lietuviu.. taip pat galwojau stoti y teise bet girdejau kad lb ten didele konkurencija.. kokiu dalyku reikia psihologijai?gal galetumet pasiulyti kokiu dar profesiju.. nes siuo metu esu wissikai pasimetusi..
dziordana
kokiu man dalyku reikia jai domiusi poezija?
dziordana
kokiu man dalyku reikia jai as domiusi poezija??
dziordana
kokiu man dalyku reikia jai as domuosi poezija?
Oksiuke
Oksiuke
Kur galeciau stoti, laikant valstybinius matematikos, lietuviu , anglu k egzaminus ir mokyklini istorijos?
Dovile
na tai kaip matau ne man vienai problemu siuo klausimu yra.nusipirkau ir ta kur stoti ir vistiek ..laikau 4 egzus.matematika mokyklini,o kitus,lietuviu vokieciu ir istorija ,valstybinius.taigi noreciau savo galimybes suzinoti,labiau traukia universitetas,masciau apie bankininkyste,turizma,teise,policija,bet nemegstu matematikos ir fizikos.ir y kauna nenoriu.ka daryt?ir dar idomu suzinoti butu apie stiuardeses darba,ar isvis yra tokia profesija lietuvoje?

is anksto aciu administratoriui.
mo2x
sveiki.i kokia specialybe galeciau bandyti stoti jei laikiau matematika, informatika,lietuviu,anglu,istorija mokyklinius egzaminus.
slapuke
esu dar tik vienuoliktoke,bet jau pagalvoju kur galeciau stoti po 12klases. Mokausi profesineje,noreciau mokytis neakivaizdziai. Gal galite ka nors pasiulyti? Mokslai visi sekasi labai gerai,bet labiausiai traukia istorija.lietuviu,matematika ir prancuzu...
rutele
sveiki,
laikiau mokyklini biologijos (gavau 10) ir mokyklini informatikos (gavau 8) + lietuviu, anglu ir istorija valstybiniai.
ka gero galiu studijuoti?
noreciau su reklama, turizmu galbut..
kazka idomaus ir aktyvaus, kad nereiktu vien prie knygu sedeti :/
laura
labas esu dabar abiturente patarkite kur galeciau istoti??noreciau i policijos mokykla arba i socialini darba kur nors:)
egle
miela, administratore, jus sakote, kad kriminalistika nera atskira profesija.. o kaipgi mykolo romerio universitete policijos fakultete?ar ten reik but bakalaura baigus??
ar stojant ten reiktu turet auksta istorijos bala?
dovile
Kokia specialybe galeciau studijuoti Siauliu universitete ar kolegijoje jei laikysiu lietuviu, biologija ir matematika mokyklinius egzaminus???
emanuele
As mokausi 10oje klaseje,gerai sekasi lietuviu bei uzsienio kalbos ir geografija.matematina fizika chemija be sansu.Visai patinka psichologija.Noreciau zinoti kokias specialybes galeciau rinktis.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]