DEV

Padekit Kur man stoti

Big_friend
Svieki! Esu 12-okas. Laikysiu lietuvių, rusų, matematikos, istorijos valstybinius egzaminus. Nežinau kur stoti. Galvojau į karo akademiją. Bet nepriemė. Tai dabar nezinau ką daryti. Padekit!
Edgaras
Mieli zmones,gyvybes ir mirties klausimas!!! Laikau matika(mok), lietuviu(val), istorija(val), kur mane priimtu??? Padekit lb lb prasau:(
dzionizzzz
ESU 12okaS, WIDURKIS ~6. ESU HUMANITARAS SIAIP GALWOJU KOKI KTU KAZKA SU ELEKTRIKA STOTI ,BET WAT NZN KO REIK
Aurimas
ka reikia mokintis kad i kuno kultura istociau?
Ewelina
sveiki:) esu 10-oke, artimiausiom dienom reikes pasirinkti dalykus. Patarkite, ka rinktis? Man sekasi lietuviu, matematika, istorija, biologija. Ar pavyktu istoti i vadyba, administravima? blogiausiu atveju i veterinarija? is anksto dekoju :)
Wera
Kokiu egzu reikia stojant i aplinkosauga?
svecias
kokiu balu ir is kokiu dalyku reikia, norint istoti i veterinarijos akademija?
kristina
gal zinote kokius reikia laikyti egzaminus norint studijuoti renginiu organizavima? labai dekui
Tori
Esi desimtoke,mokausi gan neblogai,bet nesiseka matematika,chemija,labiausiai domiuoisi istorija,anglu,lietuviu,garai moku 4 kalbas,penkta mokausi,taciau neisivaizduoju kur galeciau istot,reikes rinktis profilius vienuoliktai klasei,bet nzn ka rinkti nes nezinau kur noreciau stoti..
Tori
esu dasimtoke,mokausi gana neblogai,gerai moku 4 kalbas,penkta mokausi,nelabai sekasi matematika,chemija, patinka istorija,kalbos. greit reikes rinktis profilius,taciau kaip teisingai apsisprest ka rinktis jei nezinau kur noreciau stoti?
picas
sveiki :) patarkite kur man stoti kd nebutu tiksliuju mokslu.jau esu isbandes deodezija ir zemetvarka,bei masinu technini eksplotavima.taciau teko mesti nes sios studijos man buvo nlb patrauklios.gal zinote kur galeciau studijuoti turizma ar dar ka panasaus? :)kaip manote ar kitoje mokymo istaigoje uzsiskaitys Zemaitijos kolegijoje laikyti egzaminai? :)dekuj :)
Vicky
ar sunku istoti i vda?
Polaris
sveiki, ar sunku istoti i vda?
olia
Ilona del Kriminalistes,tai siemet bus pirma karta beje VU,o siaip dar berods yra Teises Akademijoje Vilniuje,Baltupese,bet ten kiek zinau sunku istoti,istorija,matematika,lietuviu ir fizinis pasirosimas turi buti labai geras.Sekmes
sandra
noriu studijuoti psichologij. kokiu reikia egzaminu, kad istociau? ir i koki universiteta galeciau istoti vilniuje?
kristina
esu 10. net neisivaizduoju kur stoti? man sekasi matematika, lietuviu chemija. nesiseka labai istorija. noriu stoti kur nors prie matematikos, bet ne mokytoja. patarkite. aciu.
Ieva
Gal kas žinot kokius universitetus Italijoje ir Airijoje norint studijuoti ekonomiką?? arba inžineriją?? O gal yra studijos anglų kalba? Labai ačiū.
fausta
Padekite!!! nezinau ka daryti..esu 10 kl...reikia pasirinkti dalykus su kuriais teks stoti auksciau..kur stoti? su lietuviu ir anglu kalbomis? gerai sekasi ir biologija ir chemija? ar i kosmetologes galetu istoti be matematikos ir chemijos???
Virgita
Sveiki, noriu pasidometi. Esu baigusi kolegija (pernai), noriu stoti i universiteta- psichologija. Ar mano pazymiu reikalaus is brandos atestato? Ar yra uzkaitomas kolegijos diplomas?
Atsakykit, skubiai.Aciu.
ryto_grozybe
laba diena,esu su tokiu klausimu.dbr baigiu džiazo muzikos katedra klaipedoj.ar yra man bent menkiausiu sansu studijuoti Amerikoj muzikos specialybe?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]