DEV

Padekit Kur man stoti

banginis
Vilija, per pora metu gali daug kas apsiversti, kol kas nepergyvenk ;)
coliuke
o kodel tau taip nepatinka ekonomika, finansai? juk baige tokias specialybes studentai uzsitikrina sau ateiti.Tik reikia noro ir kantrybes mokytis.
banginis
o gal kas i vadyba su manim nori?
vaida
noreciau visos info apie stiuardesiu profesija ? internete labai mazi informacijos.Padekit kas ka zinot.
Justina
kokią specialybę baigę žmonės lengviausiai įsidarbina? t.y. kokia specialybė turi didesnę pasiųlą?
Kristinute
kur galim butu istoti su tokiais balais:
Lietuviu M -6
Matematika M-5
Biologija M- 6
Istorija M-7
aciu labai uz ats.:)
ColdLady
labas vakaras,norejau pasiklausti kur as galeciau istoti su tokiais balais:
Lietuviu M-6
Matematika M-5
Istorija M-6
Biologija M-6
Didelis aciu:)
banginis
na, psichologija su sociologija pirmais metais panasios, daug bendru dalyku :) o daile - gali bent jau pabandyti, ten gi labai sunku istoti...
Inga
Norejau paklausti,ar imanoma mokytis neakivaizdiniu budu is po 10 klases? Auginu vaika,kitokiom salygom mokytis negaliu.Noreciau mokytis higienine kosmetika.
sportininkas
sveiki, as labai noreciau stot i lkka dabar eisiu i 10kl zinau kad man 12 reikes lietuviu, anglu ir biologijos...

bet man mokslai nlbj sekasi :(

ar imanoma ten istot su mazdaug matematika 5 :(
lietuviu 5:(
ir biologija gal 7
?

as aisku pasistenksiu dar per tuos 3metus manau daug geriau pradesiu mokytis nes lb lb noriu ten istot i kulturizmo trenerius...
tj kaip manot ar butu imanoma?
Gintarė
Sveiki. Esu dešimtokė, ir jau paskutiniai metai man gimnazijoje, nes noriu važiuoti mokytis į Klaipėdos verslo ir turizmo mokyklą (higienine kosmetologija) , bet vis svarstau , ko ten labiausiai reikia? Kiek žinau biologija, chemija, lietuvių k, užsienio kalbos būtinos, bet labai blogai sekasi chemija.. Ką pasiūlyti galėtumėt, gal kokią kitą profesija? Bet šita profesija arčiau širdies..
Ačiū.
Evelina
sveiki, esu 10-tokė daugelis nežino kur stoti, tarp jų ir aš. Esu kūrybinga, linksma, meniška asmenybė. nesiseka matematika, chemija, fizika, nelabai ir biologija, istorija, žodžiu nemėgstu daug mokytis kitaip sakant ''kalti'', taigi net nežinau kur stoti ir į ką, norėčiau stoti į aktores bet nežinau ar tai perspektyvi specialybė, taigi laukiu atsakymo...
Vytautas
sveiki,
esu studentas, mokausi profesineje mokykloje. įgijau brandos atestatą (laikiau 5 b lygio egzaminus), šiais metais įgisiu profesiją.nepasitikiu savo jėgomis, nes visi sako jei "profke" tai tipo bus sunku tau aukščiau stoti ir t.t. sunkiai jaučiuosi finansineje srityje. bijau studento paskolų. kadangi istojęs į aukštąją mokyklą, jei po pirmo pusmečio neišlaikysiu tinkamo pažymių vidurkio tada turesiu sumoketį ir už pirmą pusmetį ir už antrą. dar prie to paties iškilo viena problema. supratau,kad pasirinkau ne pagal savo skonį specialybę- dabar gavosi, kad tik mokausi ir viskas- dėl bendro vaizdo. labai platus mano norimų studijų ratas... pasimetęs... gal kas žinote kokių kvalifikuotų konsultatntų, kurie gali pagelbėti konsultacijomis?
Vytautas
sveiki,
esu studentas, mokausi profesineje mokykloje. įgijau brandos atestatą (laikiau 5 b lygio egzaminus), šiais metais įgisiu profesiją.nepasitikiu savo jėgomis, nes visi sako jei "profke" tai tipo bus sunku tau aukščiau stoti ir t.t. sunkiai jaučiuosi finansineje srityje. bijau studento paskolų. kadangi istojęs į aukštąją mokyklą, jei po pirmo pusmečio neišlaikysiu tinkamo pažymių vidurkio tada turesiu sumoketį ir už pirmą pusmetį ir už antrą. dar prie to paties iškilo viena problema. supratau,kad pasirinkau ne pagal savo skonį specialybę- dabar gavosi, kad tik mokausi ir viskas- dėl bendro vaizdo. labai platus mano norimų studijų ratas... pasimetęs... gal kas žinote kokių kvalifikuotų konsultatntų, kurie gali pagelbėti konsultacijomis?
Sem
Psichologijai reikia anglu k, lietuviu k, matematikos ir istorijos egzaminu. siaip su sitais egzaminais praktiskai visur ystotum
Violia
As dabar esu devintoke, lankau muzikos mokykla jau busiu penktoke, ir nezinau kur stoti kai baigsiu 7 klases muzikos mok. Noriu tapti chorvede. Kur reiketu stoti?
Klaudia..
Turbūt mėnesį laiko lauksiu atsakymo, bet bandysiu.
Laikysiu keturis valstybinius egzus. Lietuvių, anglų, istorija ir biologija. Kur galėčiau bandyt stot? Labai norėčiau psichologiją, bet nelaikau matematikos. Kitas pasirinkimas filologija, anglų, lietuvių, ar klasikinė. Tik nežinau ar verta, o dar sumaišė kalbos, kad kažkokiems velniams reikia interpretacijos ;o Patarkit, žmonės protingi...
agne
as esu 10 klasei noriu laikyti biologijos rusu ir technologijos egzaminus kur galeciau su jais istoti?
Nainen
Sveiki.
Laikiau šiuos egzaminus:
Istorija (~68proc)
Lietuvių k. (~85proc)
Anglų k. (~80proc)
O stoti norėčiau į audiovizualinį meną ar kažką panašaus,bet bijau,kad į VDU neįstosiu, gal žinote alternatyvų?
Andrius
gal galit padet kur man stoti labai gerai sekasi tikslieji mokslai anglu kalba bei informacines technologijos neblogai sekasi istorija biologija geografija ir visiskai nepagaunu lietuviu gal kas galit padet?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]