DEV

Padekit Kur man stoti

Rolanda
Sveiki, jau gana seniai svajoju studijuoti mediciną. Ties kokiais dalykais reiktų itin susigriebti? kokio maždaug viurkio reikia norint įstoti į KMU? Beje ar daug galimybių stojantiesiemas ten? Kiek metų studijos?
Jurga
sveiki :) g galeciau rinktis su matematika fizika laide bei istorija?
liuda
labuka norejau paklausti kur stoti su vos 7 vidurkiu labai noreciau dainavima arbamagistratura bet abejojiu ar priims labai prasau man patarkite.
unnamed
as noriu buti hakeriu ir su situo susijusiais dalikajs kur stot ar panasiai ?
Nežinanti
skaičiau,kad jei stoji į JAV aktorystės universiteta ten kažkaip, sportininkams mokes labai didelius pinigus, tiesa?
Tomas.K
Kur galeciau stoti Laikant Istorija, Biologija, Fizika Valstibinius Lietuviu mokyklini
STUDENTE V

Sveiki. Esu VGTU studentė. Rengiu projektą, kurio tikslas – išsiaiškinti, ko trūksta moksleiviams, kad jie gautų pakankamą informaciją apie Lietuvos aukštąsias mokyklas. Jūsų nuomonė yra labai svarbi. Apibendrinti duomenys padės nuspręsti, kokiu būdu paskutiniųjų klasių moksleivius turėtų pasiekti informacija apie Lietuvoje siūlomas studijų programas. Todėl prašyčiau atsakyti į šios anketos klausimus:
http://www.apklausa.lt/answerform.php?form=18250
Dėkoju už sugaištą laiką:)
renaldas
sveiki noreciau as suzinoti ar mane primtu i profke mokytis mane man lietuvu sunkei sekas baveik as jos nemiu o kiti dalukai gerau sekas ir kokiu darykiu reike kad as galeciau studyjuoti staybas patarkite atsakumu laukiu elektroninem paste rinnaldas@one.lt
Dovile
Gal žinot kokiu egzaminu reikia stojant i "kosmetologija"?
Greta
Sveiki, noriu istoti i Klaipeda. Esu dabar 10-ke.Noreciau buti kosmetologe. O ar po 10 klasiu ten priima? Nes kartu noreciau baigti 11 ir 12 klases, bei gauti specelybe... Padekit ;(
Ema
kokiu egzaminu reikia norint istoti i maisto technologijas?
Aistukas
esu 10oke.. pasirinkau 11klasei lygius tokius.. A-lietke, bio, chemija, informatika ir istorija. B- matke ir anglu.. ir net neysivaizduoju ka noreciau studijuot..;/ prisipazystu is manes nera gera tikrai mokine;D vidurkis 7,8.. trauke medicina.. bet jau su mano mokslais tokiais tik y slauges priimtu;D o y ja tikrai nenoriu.. moku gerai pakalbeti.. moku vaidinti lb gerai.. noreciau y aktoryste.. vesti renginius ir t.t bet, mamos drauge patare geriau jos nestudijuot.. labai sunku ir t.t. nes ji pati aktore... tad nzn,... patarkit...;/**
gabi
sveiki,as esu bendraujantis zmogus ant mokslu biskeli tigyniauji bet galva turiu gera.patarkite kur man reiktu stoti
10-oke
esu 10-oke,net neysivaizduoju kur galiu stoti...viskas tiesiog sukasi galvoje.viska pasiekiu tik darbu,nesu tiksliuju mokslu atstove,hemija..mmm sunkiai,biologija,na reiktu ismokstu,noreciau farmacija studijuot,ar medicina...nezinau ar ymanoma kaip 10-oje klaseje turi:biologijos8,o hemijos 5...meno zmogus nenoriu buti,sporto taip pat,palicija netraukia...nezinau,laukiu ats,aciu
jone
Kur būtų galima įstoti su tokiais valstybiniais egzaminais:matematika,istorija,lietuvių?
paslaptis
mano vidurkis 8.4 man sekasi geografija, biologija, ekonomika,
truputi prasciau bet neblogai:matematika, chemija, fizika, nesiseka kalbos... sekasi labai bendrauti su vaikais, megstu gyvunus... man siulo mokslus susieti su medicina arba su pradiniu klasiu pedagogika, bet noreciau suzinoti jusu nuomone ACIU :)
reda
Tai interjero dizaineriui tiek tereikia kiek cia isvardinta?
o nereikia ten pwz matiekos ar kokios istorijos? nes dabar esu 10 klasej ir reikia apsispresti kokias pamokas imti.. tai nenoriu suklysti.. pasimti per mazai ar per daug save apsikrauti..
siaip matieka sakyciau nelabai sekasi, tai butu gerai kad jos man nereiketu.. :)
J...
Sveiki. Man labai reikai pagalbos. Esu dešimtokas ir norėčiau stoti į Muzikos ir Teatro Akademiją, į vaidybą. Kokių tikslaii egzaminių ir metinių pažymių reikia, norint ten pakliūt? Laiko yra labai nedaug, todėl būtų gerai sulaukti greito atasakymo.
VIlija
Sveiki,

esu 10-oke, rinkausi sekanciu metu lygius, bet baisu tai, kad net neisivaizduoju kur stosiu, t.y. kur noriu stoti. traukia prie technologiju, todel rinkausi biologija, informatika ir chemija A lygiu, na aisku dar pridejau lietuviu ir istorija. MOkaus lyg ir visai neblogai, bet taip norisi tokios profesijos, kad VEZTU, o niekaip nesugalvoju. ziurejau universitetu profesijas, na daug kas idomum, bet saves nei orlaivio pilote, nei programuotoja neisivaizduoju. Visai butu idomi kokia miestu inzinerija, na bakalauras, juk miestai pleciasi, atsiranda issukiu... Patarkis, ka nors :)
971
Labai reikėtu pagalbos, atliekant bakalaurinio tyrima apie aukstuju mokyklu pasirinkima.
Jeigu turit laisvas kelias minutes:
http://www.publika.lt/apklausa-15-4a09c654df7cc.html

Butu labai aciu:)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]