DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

bolia
Jau brandos egzaminai ant nosies, o aš tiesiog nežinau kur stoti, nežinau ką noriu dirbti. Manau laikyti lietuvių, matematekos, istorijos ir informatikos egzaminus. Gal kas galėtumėt pabandyt mane nukreipti teisingu keliu. Dekuj.
Administratorius
tik širdis tave gali kažkur nukreipti, o ne kiti.. kasdien pasėdėk galvodama, kas tau patinka, tada gal rasi atsakymą..
bolia
Na aišku mani nick'as galejo Jus suklaidinti, bet mano atveju labiau tiktu "galvodamas" :) Dekuj už pagalba.
Administratorius
atleiskite susimildamas, aš, kaip sumauta atsilikusi senmergė,tiesiog visus ne vyr.gim. nick'us įvardiju kaip mot.gim. :D
O su Tamstos egzaminais galima stoti daug kur. Patikėk, ilgą kelią nueinam, kol surandam iš tiesų, kuo norim būti "užaugę". Padaryk testų (daugelis juos vertina teigiamai), pašniukštinėk, kas ir kiek uždirba, ką kalba giminaičiai. Bet svarbiausia, kas tau įdomu pačiam?
bolia
Svarbiausia ir yra tai, kad as nežinau ka noriu veikti gyvenime... O testai tai ir lieka paprasciausiai testais.
bolia
Gal netyčia kas žino kiek kriminalistai algos gauna? :)
mykolas
bolia - tokie kaip CSI? :D
bolia
na taip :)
Ir būtų idomu sužinoti kur stoti norint tapti mokesčių inspektoriumi. :)
to Admin ;)
Gerbiamai administratorei,
Gal galit pasakyti, kur butu galima istoti su siais valstybiniais egzaminais :
Anglu k.
Lietuviu k.
Istorija.
Biologija.

Didelis Aciu ;))))

Administratorius
korektūra: nebūna tokio dalyko kaip "didelis ačiū". Būna labai ačiū (neiškenčiau nepamoralizavus) :D hmm, kai laikai istoriją- gali stoti į politiką, vadyba atkrenta, nes nėra matematikos, žurnalistiką ir tt.o su biologija- visos medicinos pakraipos, biologija, veterinarija ir t.t. sudėtingas klausimas šiaip, aš į tokius beveik niekada neatsakinėju :)

Bolia, o tu nemanai, kad tie mokesčių inspektoriai - tiesiog valdininkėliai, gauna kaip ir visi eiliniai, tik "prisiinspektoriauja"? :) ir dar tikiu, kad, bėgant metams, išsiguisim mes tą postsovietinę korupciją, todėl liks jiems tik eilinė alga :) Gal ir nenusimanau nieko, bet.. O klausyk, kokius straipsnius pirmiausiai perskaitai kokiame delfyje?
To Admin ;)
Aciu uz jusu pastabuma, kanagi cia, ne mokslinis stilius, kad nebutu galima naudoti tokiu kalbejimo formu ;PPP
na o jej laikyciu biologija, anglu kalba ir lietuviu, imanoma kur nors istot? as pvz noreju i rekreacija ir turizma, bet reikia geografijos, norejau i aplinkosauga, rejkia chemijos... taj dbr nebezinau ka daryti ? o gal butu galima istot i sias specialybes ir be mano iswardintu dalyku, kuri reikia stojant? :))
taisaus;D
*laikyciau
*norejau
*kuriu
butterfly
tiesiog nezinau kur stoti....:/ laikysiu lietuviu kalbos,istorijos,informatikos,vokieciu kalbos mokyklinius egzaminus... noriu gero darbo su dideliu uzmokesciu,o ka dirbti man tikrai nera swarbu. swarbiausia tai ar galesiu garantuoti sau normalu gywenima be trukumu. gal galit padeti?
bolia
Nusikaltimai ir nelaimės :)
Galvojau, galvojau ir sugalvojau, kad norėčiau būti kokiu kriminalistu, STT (Specialiųjų tyrimų tarnyba) ar FNTT (Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba) darbuotoju, gal dar kokiu tarpautinės kriminalistikos policininku, kitaip INTERPOLO darbuotoju..:) Tik va problema, kad nežinau ką reikia baigti, kur stoti ir pan. Gal kas žinot?:)
stogas vaziuoja..
11 klase, laikysiu matematikos, anglu, lietuviu kalbos ir informatikos egzaminus. atsisakiau fizikos, neturiu ir istorijos A lygio..

galvojau stot i informatika, bet tik todel kad visiskai nezinau ka noriu veikt, o programuot siek tiek gal ir turiu gabumu. bet nelabai norisi turet geriausia drauga kompiuteri, tuolab kad ir jau turiu siek tiek problemu su akim.

kiek esu ka ziurejes, niekas neitinka. ar tai as toks nesveikas ir isrankus ar kaip, bet nenoriu veikt kazka, kas man nepatiks. dabar gal gailiuos, kad neturiu istorijos, iskart butu daugiau pasirinkimu..bet su tuo ka turiu, kur galima butu istot?

matyt nemazai kainuos laisvas tvarkarastis ir lengvos pamokos..
Dženeta
Sveiki,egzaminus laikiau 2005 m, po to baigiau kirpejos cpecialye. Dabar sugalvojau,kad noreciau itoti. Bet kur? Net neisivaizduoju... Gal galit kas pasakyti kur imanoma istoti su tokiais "ispudingais" ivertinimais?
lietuviu kalba (testas) valstybinis - 4
lietuviu kalba (testo interpretacija ) mokyklinis - 7
istorija mokyklinis - 6
biologija mokyklinis - 6
geografija mokyklinis - 7
Labai aciu.
Administratorius
Dženeta- mėgink į kolegiją, pvz, gali Vilniaus kolegijoj studijuot šukuosenos dizainą- gausi aukštąjį išsilavinimą, patobulinsi jau turimas žinias.Manau, kad tikrai įmanoma įstot, ten reikia:Lietuvių k.
Piešimas (stojamasis)

lietuvių gali persilaikyti- tikrai spėtum pasiruošt, o užsiregistruot perlaikymui reiktų www.nec.lt
Dzeneta
Labai aciu uz atsakyma! As si varianta jau apgalvojau,bet man su daile nekas! As ja iki 10 kl tesimokiau,ir profesineje. O cia kaip uodega issukti?
otyte
noriu studijuoiti rekleama arba renginiu organizavima, bet nelabai sekasi matematika. o jos kiek girdejau reikia a lygio. ka daryti?
bolia
Kriminaline policija kas tai? Kokie jų darbai? Kokius mokslus reikia baigti norint dirbti joje? Kokius egzaminus reikia islaikyti?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]