DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

antivodka
turiu klausimeli. ir reikia greito ats.:)
tai vat 12 klasej planuoju laikyti lietuviu,anglu,istorijos ir biologijos egzaminus. dar galvojau ir matematikos bet susikloste tokia padetis kad matematikos a lygio nepatempiu,nes tingiu. :D tai vat galit gal pasakyt kokios perspektyvos su tais egzais kur isvardinau ir kokios pridejus matematika,dar yra vilties jos neatsisakyti :)
Administratorius
perspektyva - nuo manęs gauti į kaulus už tingėjimą :)
antivodka
na, kam tas perdetas ziaurumas :)
Igoris
Laikysiu:
Matematikos,
Lietuvių k.,
Rusų k.,
Istoryjos.

Valstybinius egzaminus. Kur galma istoti islaikius tokius egzaminus. Isskyrus "VU"?
bolia
Kas yra kriminaline policija? Kokius mokslus reikia baigti norint dirbti joje? kokius egzaminus islaikyti?
aukselis
gal galite man ka patart,nes esu lb pasimetus,nzn kur stoti?jau egzaminai ne uz kalnu o as net nzn kokius laikyt mastau biologija ir anglu..
erse
sveiki. as esu dar tik 10-oke, bet jau man pats laikas galvoti, kur teks stoti baigus mokykla. seip mokausi normaliai.nera, kad labai gerai.galetu buti geriau.:] gal kas galite patarti, kur galeciau stoti? seip mastau kanors apie vadyba ir administravima, tik va nezinau kokiu ten man reikia egzaminu, pazymiu is mokyklos.kas tai isvis per mokslas ir kokios to mokslo sakos.padekit ir patarkit, kas galit.lauksiu.
Tomas 12kl
Egzai ant nosies kabo o as vis dar nesu apsisprendes kur galeciau istoti,zadu laikyt Istorija,Anglu,Lietuviu(A lygiu) ir del atsargos gal Geografija ir informatika.. Ka galetum pasiulyti miela administratore..?;)
gyvūnų mylėtoja
norėčiau sužinoti kokioje univesituose galėčiau mokytis Kinologijos ? ar čia tik Veterinajis sritis ir ar atskiros Kinologijos mokslo negalėčiau išmokti ? nes matote nenoriu aš tos veterinarijos nes labai siejasi su medicina bet prisiskaičiau apie visokias jaunųjų kinologų bendrijas ir visokias neakivaizdines studijas padekit beto norėčiau sužinoti ar reiktų laikyti kokius egzaminus tam?
uzjauciu jus
Labai pazistamos jusu bedos, norus pakoreguos egzaminai. Po ju bus aiskiau, zinosit, kur galit su tokiais balais stot. :)
Administratorius
mielieji žmonės, būkit geri, apsiraminkit su ta kinologija:) nėra lietuvoje tokios studijų programos kol kas, nėra..
Administratorius
Tomui siūlau žurnalistiką. bent šis tas įdomaus.o gali dar papildomą balą gauti už publikacijas- kreipkis į mane, duosiu darbo ir "eterio" :)
ana
prasau dar kartelį atsakymo , kur galima studijuoti santechniką. kad neilgai, efektingai. gali buti mokamai.
blackroze
gal galetumet i kokia kolegija galeciau istoti su tokias egzaminu balaijs?
matekatika 4
lietuviu 7
anglu 6
visi mokykliniai :)
Tomas1988
hmm kazkada seniau tikrai svajojau zurnalistu buti;)o gal galeciau suzinoti kokiu balu ten reikia stojant i zurnalistika? ir kokiuose miestuose galima studijuot? aciu is anksto=] ir kaip su jumis galima susisiekti? i privata neiseina parasyt kaip suprantu;)
Administratorius
ana, jau rašiau: kreipkis į darbo biržą, o ne į šitą portalą, nes tokio pobūdžio mokslų, kurių ieškai, neteikia nei kolegjos, nei universitetai.

Tomai, žurnalistika Vilniuje, VU, gali man palikti savo kontaktą, aš tau parašysiu el.laišką.
hypnotize
kur butu galma istoti su matematika istorija lietuviu
hypnotize
dar laiksiu ekonomika arba politologija dar neapsipriandziau
hypnotize
kur man giariau stot ar i informatika ar i teisia ari ekonomika nes ir matieka ir informa ir istorija labai giarai siakasi ka manot apie Zarasų Ąžuolo gimnazija
hypnotize
nu pamirsau informatika paminet

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]