DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

rugiagele
laikysiu lietuviu ir daile, galbut dar matematika, kur butu galima stoti?
Greta
Ruosiuosi laikyti Lietuviu, Matematikos ir Istorijos valstybinius egzaminus. O Anglu kalbos ne. Gal galetumete pasakyti, kur su tokiais egzaminais galeciau istoti? Noreciau sutudijuoti Vilniuje.
julija
mane labai kamuoja klausimas kur man istoti...patinka daile labai,bet ar be egzaminu imanoma istot?
AŠ.
sveiki.
jeigu aš laikau istorijos, anglų , lietuvių ir rusų k. egzaminus, kur galėčiau stoti ?
ar įmanoma su šitais egzaminais į reklamos vadybą ?
besito
Sveiki.Noreciau paklausti kur galeciau stoti jei man patinka biologija,ir kokius egzaminus reik laikyti buhalteres specialybei.
labai aciu
Giedre. .
Gal žinot kokius reikia laikyti egzaminus norint stoti i meteorologija ar hidrologija?
MATĖ18
Gal galite padeti? Ir pasakyti kur galeciau stori kai laikau ietuviu, anglu, matematika, istorija, geografija??
visiskai esi pasimetusi;// labai prasau pagalbos
aaaaa
Kur galima istoti nelaikant anglu kalbos ;D ? :D
Aušra
sveiki.gal galite padeti man issirinkti specialybe.Bandysiu laikyti matematikos,lietuviu kalbos,biologijos egzaminus, galbut dar istorijos.Anglu kalba normaliai sekasi.Aciu is anksto:)
rugiagele
laikysiu lietuviu ir daile, kur butu galima stoti? ar kazkaip galeciau stot studijuot i masazistes profesija?
Ernesta S
Dizainas,mokyt ar istorikas?kuri geriausia?
vyga
kiek pastebejau nei vieno atsakymo tik 13 psl klausimu...
MMM
sveiki, laikiau egzaminus 2008 metais. Matematika (mokyklinis) - 9, informatika (mokyklinis) - 7, anglu k. (mokyklinis) - 7, lietuviu k (valstybinis)- 35 proc.
kur galiu stot? aciu labai.
Milda
1. Lietuvių
2. Istorija
3. Biologija
ką galėčiau studijuoti išlaikius šiuos egzaminus?
Virginija
Gal galit pasakyti, kur butu galima istoti su siais egzaminais:
Lietuviu (valstybinis)-14
Matematika (valstybinis)-41
Vokieciu (valstybinis)-6
Istorija (valstybinis)-34

noreciau Kaune(geriau kolegija) ir i istestines studijas,nes dirbu.Masciau i maisto pr.verslo vadyba.
Justinka
Esu 10-oke lenkų mokykloi. Nežinia kaip man eisis su matematika toliau bet dabar metinį bei egzaminą išlaikiau 8. Tikrai laikysiu Anglu, Lietuviu, Lenku, Istorija..niu ir matieka(tikiuosi)...Galvoju apie politologija... Turiu dar laiko nusprest.. visada trauke ir neblogai sekesi fizika bei biologija. Ar kaip merginai ši kriptis man tiktu? fizikos mokytoja nenorečiau buti.
Saule
Sveiki,
gal galite patarti kur stoti?
Laikau:
Lietuviu
Istorija
Anglu
Matematika (bet kazin ar islaikysiu,bet jei islaikysiu tai tik vienu ar du procentu)
Geografija (bet nenoriu buti geografijos mokytoja..)
Padekit, buciau labai dekinga
laura
gal galit patarti kur stoti? laikau valstybinius lietuvių, matematikos, anglų bei fizikos egzaminus.
Martinis
sveiki!
laikau siuos egzaminus :

Lituviu k
anglu k
matematika
istorija

pasirinkau siuos egzaminus o net neisivaizduoju kur man stoti .. tikiuosi padesit pasirinkti
aciu
Rūt.
Jūs kai klausiat, nepamirškit parašyt, egzaminai mokykliniai ar valstybiniai :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]