Fober2011 01 11 cituotihey, tautiečiai, stojimų draugai ir patarėjai:) skaitinėjau idėjas, pamąstymus, neapsisprendimus ir burtų įtaką stojimams, tad nusprendžiau pasikonsultuoti su jumis ir aš:)Kadangi jau kuris laikas gyvenu ne Lietuvoje - domiuosi studjomis užsienyje:) kabliukas tame, kad aš vidurinę baigiau dar gūdžiais 2004-aisiais:) dar didesnis kabliukas tame, kad pagrindinėje mokykloje, kurioje mokiausi iki devintos klasės - mokiausi vokiečių ir rusų kalbas. būtent dėl šios priežasties gimnazijoje man neleido rinktis anglų kalbos;/ turiu vidutines anglų kalbos žinias, susikalbu pakankamai gerai (na, gerai, susikalbu be problemų), bet jokio popierėlio neturiu, patvirtinančio mano anglų kalbos lygį:) tad būkit geri, patarkit man, baltai varnai, kur kam kaip ir kodėl stojant reikalinga anglų kalba, bei kokie papildomi popierėliai reikalingi?:)
P.s. laikiau lietuvių (valstybinis), vokiečių k. (mokyklinis), matematikos (valstybinis), istorijos (valstybinis), informatikos (be lygio, nes tuo metu šio dalyko egzaminas dar nebuvo skirstomas į mokyklinį ir valstybinį). rezultatai geri :) krimtau informatikos-matematikos studento duonos, bet tam tikros aplinkybės privertė studijas nutraukti, na o širdelė pakrypo kita studijų kryptimi (organizavimas, žurnalistika, turizmas...):)
ačiū:) (ne kad atsakysit, o, kad nepatingėjot perskaityti mano litanijos):)