DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

Prada
Sveiki.Prasau pagalbos.
Kur galeciau stoti su lietuviu,daile,anglu,istorijos,BET MOKYKLINIAIS EGZAIS ?????
Danguolė
Esu būsima dvyluktokė, tad norėčiau studijuoti kažką su medicina. Tačiau žinau, kad 10 papildomų mokslo metų neištrauksiu. Taip pat žinau, kad yra medicinoje sričių, kur užtenka ir 4 metų, tačiau kokios jos tiksliai - nežinau. Gal galėtumėte padėti ir išvadrinti?
Gintare
Sveiki, gal jau buvo toks klausimas, bet paklausiu dar kartelį.Norint sieti savo gyvenima su veterinarija, kokius egazminus reikia laikyti?
Greta
Sveiki, gal galetumet patart kur stot? Laikysiu lietuviu, istorijos valstybinius egzaminus ir informatikos, matematikos mokyklinius.
sonata
sveiki, noreciau suzinoti, kur būtų galima studijuoti sokius. ir kokius dalykus reikia issilaikyti.
nie.
Labas. norėčiau sužinoti, ar yra Lietuvoje seksologijos studijos?
Kristina92
sveiki gal galite pagelbeti, galbut zinote ko reiketu kokiu egzaminu stojant i fotografija?
giehasheN
Klausimelis, noreciau stoti i kauno kolegija, nesu isitikines ar 10%~ islaikysiu matke .. pasirinkes esu dar anglu su lietuviu, kalbos be problemu, studijuocia vadyba, kokios mano galimybes butu? :/
Draguza
Kristina92, norint stoti į fotografiją manau tikrai reikės laikyti stojamąjį egzaminą ir jis tau didžiąją dalį konkursinio balo sudarys. Iš mokyklos tau reikėtų (man atrodo) lietuvių egzamino ir užsienio kalbos metinio pažymio.
giehasheN, manau, kad galimybę tu turi, nes mano draugas šiemet su ~10% matematikos egzamino įstojo į nemokamą vietą. Bet čia gal priklauso ir nuo specialybės ir nuo stojančiųjų skaičiaus. =)
Eilinis
Sveiki, turiu problemą, labai didelę... Esu 10-tokas, nežinau ką rinktis 11 klasėje. Iš visų dalykų (šio semestro signaliniai) turiu 9 (anglu - 8, chemija ir matematika - 10). Visi sako, kad su mano gabumais galima toli nueit ir pasirinkimas yra, bet ką ten... Nežinau ką rinktis... Žinau tik vieną, nenoriu nieko bendro su istorija ir kalbom. Nieko prieš fiziką ir IT (programavimą mokausi).

Labai Ačiū!
auguste b
Galvoju apie edukologiją, bet nežinau į kokį universitetą stoti?
Simona
Noriu stoti kažkur su sportu pasiūlykite būsiu dėkinga ačiū ?
asasas
kur stoti su istorija, matematika ir lietuviu kalba?
Sauleee
„O klausyk, kokius straipsnius pirmiausiai perskaitai kokiame delfyje?“ - jeigu aš Delfyje visada perskaitau pirmiausia straipsnius „MyliNemyli“ - tai ar tai gali bent truputį nusakyti kokią nors mano profesijos kryptį?
Fober
hey, tautiečiai, stojimų draugai ir patarėjai:) skaitinėjau idėjas, pamąstymus, neapsisprendimus ir burtų įtaką stojimams, tad nusprendžiau pasikonsultuoti su jumis ir aš:)Kadangi jau kuris laikas gyvenu ne Lietuvoje - domiuosi studjomis užsienyje:) kabliukas tame, kad aš vidurinę baigiau dar gūdžiais 2004-aisiais:) dar didesnis kabliukas tame, kad pagrindinėje mokykloje, kurioje mokiausi iki devintos klasės - mokiausi vokiečių ir rusų kalbas. būtent dėl šios priežasties gimnazijoje man neleido rinktis anglų kalbos;/ turiu vidutines anglų kalbos žinias, susikalbu pakankamai gerai (na, gerai, susikalbu be problemų), bet jokio popierėlio neturiu, patvirtinančio mano anglų kalbos lygį:) tad būkit geri, patarkit man, baltai varnai, kur kam kaip ir kodėl stojant reikalinga anglų kalba, bei kokie papildomi popierėliai reikalingi?:)
P.s. laikiau lietuvių (valstybinis), vokiečių k. (mokyklinis), matematikos (valstybinis), istorijos (valstybinis), informatikos (be lygio, nes tuo metu šio dalyko egzaminas dar nebuvo skirstomas į mokyklinį ir valstybinį). rezultatai geri :) krimtau informatikos-matematikos studento duonos, bet tam tikros aplinkybės privertė studijas nutraukti, na o širdelė pakrypo kita studijų kryptimi (organizavimas, žurnalistika, turizmas...):)
ačiū:) (ne kad atsakysit, o, kad nepatingėjot perskaityti mano litanijos):)
Simas__42
gal žinot kokių pažymių reika stojant į kineziterapiją? Iš anksto ačiū.
Audrius
Nezinau dar kur stoti. Zadu laikyti Lietuviu, Geografijos mokyklinius, Anlgu ir Istorijos valstybinius.
xxx
į kurią krypti kolegijoje galeciau stoti su geografijos, istorijos bei lietuviu valstybiniai egzaninais? ir butent vilniuje?
iEVA
Kokius dalykus reikia gerai mokėti,galvojant apie veterinariją?
Kamilė1000
Ką reikėtų puikiai mokėti,galvojant apie veterinariją?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]