DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

adicted
padekite kas nors :) kur galiu istoti kaune (kolegija)
Lietuviu mokyklinis(7)
Matematika mokyklinis(7)
Anglu valstybinis(71%)
rasike
reikalinga pagalba neapsisvietelei!!! ar dar yra toks dalykas , kaip pusiau mokamas mokslas tiems kurie neteko vieno is tevu..ar jau butina ju abieju neturet,kad gaut nuolaida mokslui???
ar istociau i VU ar VPU su anglu (v.22%), lietuviu testas(v.13%),interpretacija (m.6), informatika(m.8) geografija(m.9) ar be geografijos dar galiu kazka bandyt ??
Judita
sveiki. Ka daryt? egzaminai kaip ir laikyti, bet net neisivaizduoju kur noriu ir kur GALIU istot... kas galit pagelbet, suteikt informacijos? laikiau mokyklini biologija - 10. Mokyklini anglu - 9. Mokykl. istorija dar neaisku, ir valstybini lietuviu, irgi neaisku.
tomas
kur stoti į magistro studijas?katik baigiau KTU statybos inžineriją
runas
Sveiki, kas galite patarti? Nezinau kur galeciau istoti. Pasiulikite kokiu kolegiju, ar profkiu, i ka galeciau istoti. Islaikiau Lietuviu (Mok.) ant 7, Informatika (Mok.) ant 6, Istorija (Mok.) ant 7 ir Matematikos (Mok.) ant 6. Rasykit man i e-maila reyux@hotmail.com. Laukiu Jusu pagalbos. Is anksto aciu.
Gucci
Sveiki, kur galeciau istoti neakivaizdinai ir kad visutiniskai nedaug mokeciau
lietuviu 87proc
anglu 50 proc
rusu 86 proc
istorija 17
matematika 13
Prasau skubios pagalbos;)
Toma
laikiau matematika mokyklini,lietuviu ir anglu valstybius.Norejau paklausti kur galeciau stoti Siauliuose
Toma
kur galima butu siauliuose stoti.laikiau matematika(M)anglu ir lietuviu (V)
Agnė
Gerbiama administretore,

gal Jūs galėtumėte pasakyti, kur galima įvesti jau žinomus balus ir sužinoti studiją, atitinkančią šiems balams?

Ačiū. Lauksiu Jūsų atsakymo.
kebabas
Sveiki.Noreciau studijuoti Kauno kolegijoje viesbuciu ir turizmo vadyba.Ar imanoma ten istoti su tokiais mokykliniu egzaminu pazymiais:lietuviu-7,informatika-5,anglu-4,istorija-7.Aciu!
Azazello
Norėčiau paklausti. Aš laikiau dvi užsienio kalbas - anglų ir rusų. Stojant į universitetą bus atsižvelgta į kažkurįa vieną. Rusų šiemet 97 surinkau, anglų, aišku, bus žemesnis balas, tad noriu, kad rusų būtų įrašytas, kaip pagrindinė/stojamoji užsienio kalba. Čia reikia tartis su mokyklos direktoriumi ar vadovybė pati žino, kad reikia įrašyti tą kalbą, kurios rezultatai geresni? :)

Ačiū.
natalja
TIESIOG BAIGUSI PROFTEHA IESKAU KOLEGIJOS, KAD BUTU NEBRANGIAI IR NEAKIVAIZDZIAI, LOGISTO EKSPEDITORIAUS PROFESIJAI. PRASAU PATARKYT KOKIA KOLEGIJA
to azazello
ziures i ta, kuris aukstesnis (bent jau as taip girdejau)
Kestasxxx
Sweiki, norejau paklausti kokiu egzaminu reikia stojant i Dizaina arba Architektura?
Toma
Cia kas nors gali atsakyti nes jau kaip ir paraiskas noretusi duoti
vaida
noriu buti kirpeja turiu vidurini issilavinima ir nzn kur yra kokie kursai
Joint
Gerbiamai administratorei,
Gal galit pasakyti, kur butu galima istoti neakivaizdziai su siais mokykliniais egzaminais :
Biologija,
Informatika,
Lietuviu.k,
Daile.
labai aciu
nzn
kur būtų įmanoma įstoti su mokykliniais matkes,biologijos,lietuviu?but labai gerai vilniuje,,,,ačiuuu
Mutis
Čia tokia dielam man iškilo laikiau 4 valstybinius egzaminus ir išlaikiau bet nžn kaip žinoti kur aš su tokiais įstoriu:

Lietuvių V 14
Matematika V 50
Vokiečių V 9
Istorija V 60
Gal kas galėtų pagelbėti... nes aš bandžiau žiūrėti pagal senus duomenis o naujų nėra tai ir nebežinau kur aš beįstosiu> Dėkui iš anksto;)
to Mutis
Atsiprašau. O kaip tu jau sužinojai istorijos valstybinio egzamino rezultatus??

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]