DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

Mutis
Siunčiau sms 1667 numeriu ir atsiuntė, tiesa nežinau o tai neturėtu dar duoti atsakymo?:oo
to Mutis
Tai kad per anksti berods. NEC nieko neskelbė... =/ Dar tie lietuvių 84%... mažokai teisėj turbūt((
Mutis
na teisėi svarbiausia yra istorija jei į vu stoji o jei į romerį tai lt irgi svarbi;))) na tai gal tada aš suklydau nes man su vokiečių buvo nesklandumu tuo numeriu nes buvo atsiunte tik tai kad išlaikiau;))) NEC skelbia kiek išlaikiųsių kiek ne ir koks pereinamas balas;)))
kebabas
Gerb.administratore...
na,iseigines jau kaip ir pasibaige...,gal atrasytumete ka nors :)
Aciu!
Makaule
Kur galeciau istot su tokiais rezultatais?
Matke 42
Istorija 54
Lietuviu 24
mok:
Vokieciu 5
Informa 5
Dekui:)
Daina
ar galiu istoti i kokia kolegija jej nesu lajkius egzaminu
as 124
as noriu studijuoti isvezamu merginu i uzsieni dileriu
Ruta
vnjnjnhjcnjnjdsnchjnjdudidkjewoflklqwepoislkld,apwo;
Ruta ;]
kur galeciau mokytis kinologija?
Egle 12kl
Zadu laikyti istorijos, vokieciu, matamatikos ir lietuviu kalbos egzamius. visus siuos dalykus mokausi A lygiu. ka galetumete man patarti?
tadas
esu issilaikes istorijos valstybini ir lietuviu matematikos biologijos mokyklinius ar vilniuje kurnors istociau?
Laima
laba,tiesiog apsigalvojau noriu mokytis,pries tai galvojau metelius pailsesiu,dabar jau gal per velu,kur nors vesti dokumentus?gal galite pasakyti,kur dar priima?
tadas
o kadanos kasnorcia atsako?
Agnee
Sveiki,noreciau buti kriminaliste,gal galit pasaklyti kokius egzaminus reiketu lkaikyti ir kur stoti
?
Gintarė
Kur galeciau istoti su
Istorijos MBE
Matematikos MBE
Lietuviu VBE
Anglu VBE ?
labai aciu
Akvilė
Patarkite ko kią specialybę galėčiau rinktis kaipatinka ir gerai sekasi fizika,matematika, chemija, anglų, geografija?
vilijute
gelbekit!padekit! nezinau ka daryt 11 kl atsisakiau fizikos ir chemijos, kas liko sekasi neblogai. noreciau studijuot kazka menisko tik nzn nei kur nei ka... padekit prasau. norejau studijuot interjero dizaina, bet tokios svajones atsisakiau nes zinau kad istot neimanoma, nes reikia beprotiskai geru pazymiu...
Sigutė
aš nelabai domiuosi kompiuteriais,daug daugiau laiko praleidžiu grodama ir pan,tai noriu paklausti,ar man būtų įmanoma įstoti į garso režisūrą muzikos akademijoj? labai bijau,kad nepavyks...
germany
Sveiki ;] kaip dauguma esanciu nezinau kur stoti reiketu..labiau traukia prie aviacijos (pilote ar stiuardese) bet tikslei nezinau kokius egzaminus reiketu laikyt..gal patartumet..?
aiste
kur mokytis kinologijos

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]