DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

Vida
Be to. wtf??
patvirtinau el. paste ir prisireginau. o IP rodo.... kas per..................?
shlipsas
sveiki,kur galeciau istoti su siais Egzaminais Lietuviu valst,istorija ir anglu. zinau kad i beveik visus humanitarinius mokslus taip? bet konkreciau? aciu.. o jai neakivaizdiniu mokymosi kaune ar vilniuje imanoma?nes esu is siauliu,o siauliuose manau nera labai geras pasirinkimas,ar klystu?
Zivile
Manau, kad specialybes pasirinkimas - tai labai svarbus gyvenimo zingsnis. Ir nieko keisto, kad labai sunku pasirinkti gyvenimo krypti neturint gyvenimiskos patirties. Gal del to daug jaunu zmoniu uzsienyje pabaige mokykla pasiima metus kelionems ar darbui. Keliones, darbas ir naujai sutikti zmones praplecia akirati, leidzia geriau pazinti gyvenima ir duoda laiko aprispresti del ateities pasirinkimo.
As pati nuostabiai praleidau laika su savanoriu mokykla Danijoje. Taciau siais laikais galima rasti daugybe galimybiu keliauti bei dirbti neturint pinigu.

taute
nebezinau kur noriu stoti ir kur kuo mokitis , kuo norejau buti jau nebesinori o apsisprendimas taip arti, neisivaizduoju ka dariti,
Neziniuke
Ka galiu ir kur galiu studijuoti islaikius valstybinius istorijos lietuviu kalbos ir geografijos egzaminus?Aciu uz atsakyma.
Juodalksnis
Otytei ir kitiems, kam idomu reklama, renginiai, TV, kinas, kompiuteriniai zaidimai - pasidomėkite TTVAM siūloma programa "Vizulinė komunikacija". O jei labiau domina ne kūrybinė, o vadybinė veikla - TTVAM programa "reklamos vadyba"
Tadas
Sveiki. Kur būtų galima įstoti su Lietuvių Anglų Matematikos Istorijos egzaminais?
ugne
sveiki, kokių dalykų egzaminus reikes lankyti norint tapt psichologe? :)
Iveta Veronika
Help! Laikau tik lietuviu bei matematikos egzaminus, nei istorijos ar biologijos su chemija nesimokinau nuo 10 klases, ar imanoma kur nors istoti iskyrus architektura ar indzinerija nes su daile visiska problema? Ar as pasmerkta ....
Laura
Sveiki, dabar esu 11-oke ir ne nenutuokiu kur stoti... Pasirinkau siuos dalykus: Matematika A Biologija B Geografija A kas beko lietuviu, anglu, bei siais metais ispanu kalba. Galvoju laikyti matematika, lietuviu ir geografija. Gal pasiulytumet kokios profesijos tiktu? P.s. istorijos as nerutiu
asukomisija
Laura rašė: Sveiki, dabar esu 11-oke ir ne nenutuokiu kur stoti... Pasirinkau siuos dalykus: Matematika A Biologija B Geografija A kas beko lietuviu, anglu, bei siais metais ispanu kalba. Galvoju laikyti matematika, lietuviu ir geografija. Gal pasiulytumet kokios profesijos tiktu? P.s. istorijos as nerutiu
Labas Laura. ;) Aleksandro Stulginskio universitete Tau labiausiai pagal pasirinktus egzaminus tiktų socialinių ir biomedicinos mokslų srities studijų programos. Plačiau apie studijų programas ir reikiamus dalykus konkrečiai studijų programai gali rasti čia: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/51604 Sėkmės. :)
Laura
asukomisija rašė: Laura rašė: Sveiki, dabar esu 11-oke ir ne nenutuokiu kur stoti... Pasirinkau siuos dalykus: Matematika A Biologija B Geografija A kas beko lietuviu, anglu, bei siais metais ispanu kalba. Galvoju laikyti matematika, lietuviu ir geografija. Gal pasiulytumet kokios profesijos tiktu? P.s. istorijos as nerutiuLabas Laura. ;) Aleksandro Stulginskio universitete Tau labiausiai pagal pasirinktus egzaminus tiktų socialinių ir biomedicinos mokslų srities studijų programos. Plačiau apie studijų programas ir reikiamus dalykus konkrečiai studijų programai gali rasti čia: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/51604 Sėkmės. :)
Bet aš nepasirinkau istorijos...
Petras Antpetro
****** rašė: geriausia stoti i tokia profesija, su kuria galetum dirbti uzsienyje.. nes visi matome kas is tos lietuvos darosi..
nestokit niekur
juratee
Kokiose srityse reikia matematikos egzamino? ar pasirinkus floristes, konditerės ar kirpėjos reikia matematikos egzamino?
Algirdas
Sveiki, visai nežinau kur stoti, turiu Fizika A, Biologija A, Matematika A, istorija B, planuoju laikyti matematikos, lietuvių, anglų k. biologijos ir fizikos egzaminus, bet nežinau kur stoti, ką studijuoti. Gal kas turit minčių kas tiktu iš to ką aš pasirinkau, nes kiek žiūrėjau labai daug kur reik informatikos egzamino arba mokėt chemiją kurios aš visai nesuprantu.
Elena
Sveiki žadu laikytis anglų, lietuvių, matematikos, istorijos egzaminus nežinau kur stoti? Gal galit patarti, bent kokiai specialybiai tiktu tokie egzaminai. Nesvarbu gali būti ir užsienio universitetas.
gerdagelyte
Sveiki, Ar galima įstoti į mediciną be chemijos? Jei yra galimybė, tai kokios sritys medicinos?
Gabriu
Sveiki. Gal žinot ar reikia ką nors studijuoti, norint dirbti telefonų ir jų priedų parduotuvėlėje? Ir taip pat kokius egzaminus reikia išlaikyti.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]