DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

geriausia stoti i tokia profesija, su kuria galetum dirbti uzsienyje.. nes visi matome kas is tos lietuvos darosi..
Vile
Sveiki,
ketinu laikyti lietuviu k., matematika, daile,anglu k.
gal patartumet kur galeciau stoti?neisivaizduoju kur galeciau?ir i ka?is anksto labai aciu,.
ugne
Sveiki gal galetumet padeti? nezinau kokiu pamoku reikia norint stoti i socialine pedagogika, arba i renginiu organizatores profesija, gal galit padet?
vaida
Sveiki,
Gal galėtumėtė patarti ką studijuoti? Daugiau medicinos pakraipų? Laikau matematiko,biologijos,lietuvių egzaminus:))

AČIŪŪŪ
Giedrius
Sveiki kaip manote ar pavyktu man istoti i valstybes finansuojama vieta islaikius istorija 60, lietuviu 43, anglu geda bet tik 2, matematikos metinis 6. gal galetumete pasakyti kur galeciau ir tureciau sansu i valstybes finansuojama teise . dekoju is anksto
kasiukas7
turiu informatika, matematika, istorija, a lygiu bet man kur patartumet stoti padekit dar tik pradedu 12 klase bet jau rimatai galvoju
Laura :)
Sveiki,

kokius egzaminus reikia laikyti, kad galėtum būt buhaltere?

Ačiū.
apcy
esu pasirinkusi lietuviu A , matematika A, istorija A ir anglu A... labai noreciau tapti kriminaliste arba laidu produsere arba rezisiere.. gal galite pasakyti ko reikia stojant ir kur galima butu sias specialybes studijuoti?
mereckyte
Aš tiesiog nežinau nei kur stoti nei kur galeciau istoti. Manau laikyti lietuvių, biologijos, istorijos ir informatikos egzaminus, gal dar ir geografijos. Gal kas galėtumėt pasakyti savo nuomone ar nukreipti mane i koki internetini puslapi.padekit Dekuj.
mereckyte
Gerbiamai administratorei,
Gal galit pasakyti, kur butu galima istoti su siais valstybiniais egzaminais :
Geografija.
Lietuviu k.
Istorija.
Biologija.

Didelis Aciu ;))))
Edgaras
Sveiki. noreciau pasiteiraut, kur galima stoti(bakalauro studijos) kad dirbti kriminalisto darba?
kiek ieskojau, radau, kad to moko tik magistraturoje. gal kas zino kur galima to mokytis bakalauro? Ir ar verta toki darba dirbti?
Lijana
Gerbiama administratore, norėčiau sužinoti, kokių egzaminų reikia, norint stoti į ekonomiką, ir kokių egzaminų reikia, norint studijuoti bankininkystę? Kokiuose miestuose būtų galima tai studijuoti? Ačiū. :)
Marija
Gerbiamai administratorei.
Kur galima studijuoti su šiais egzaminais: lietuvių, matematika, anglų k., istorija?
bOne
sveiki, noreciau paklausti kur reikia stOti, kokius egzaminus laikyti, kad ateityje tapti kriminaliste? ieskau ir visur raso skirtingai, tai jau ir pasimeciau
Administratorius
To mereckyte ir Marija

Tiesiog pirmiausia turite nuspręsti, ką studijuiti norite pačios, kur linksta širdis, o tada jau rinktis konkrečią aukštąją mokyklą Lietuvoje arba užsienyje.

Dalykus, kurių reikia stojant į aukštąsias mokyklas galima rasti žurnale „KUR STOTI“. Jį dar galima įsigyti prekybos centruose „Maxima“ ir Lietuvos spaudos kioskuose. Ten taip pat rasite ir konkursinius 2010 m. priėmimo balus.

O jei reikia profesinio orientavimo konsultacijų, jas galima gauti Kaune, adresu:
Ožeškienės g. 14, Kaunas 37-409270
Algimantas Smailys
Internetu: www.profesinisorientavimas.lt

Sėkmės
Administratorius
To Lijana

Tiek ekonomiką, tiek ir bankininkystę galima studijuoti ir Lietuvos, ir užsienio aukštosiose mokyklose. Ypač ekonomikos programų siūlo labai daug universitetų, esančių ir Vilniuje, ir Kaune, jau nekalbant apie užsienio aukštąsias mokyklas. Išsamesnės informacijos ieškokite jų interneto svetainėse. Pvz., Vilniuje ekonomiką galima studijuoti Vilniaus universiteto Ekonomikos fakultete, Kaune - KTU Ekonomikos ir vadybos fakultete ar ISM Vadybos ir ekonomikos universitete. Pasirinkimas tikrai didelis... Tiesiog pačiai reikia apsispręsti
Idomu...
Ar stojant i kriminaline, reikia matematikos egzamino? ar uztenka tik metinio balo? Aciu ;]
Edgaras
del kriminalistikos studiju, radau tai, kad geriausias budas dirbti sita darba-stoti i MRU teise ir policijos veikla. ten pasirinkti kriminologijos krypti, atlikti praktika, ir jeigu pasiseks, dirbti kriminalistu. kad istot reikalingas istorijos, lietuviu, uzsienio kalbos egzas. taipogi matematikos pazymis.
kas siais metais zada ten stot?
Agne
gal pasakytumėt kur galėčiau įstoti su šiais egzaminais, Lietuvių valst,istorija,biologija. kūno kultūra ar kas susiję su sportu įmanoma ? dekoju.
Vida
Ar reikia, norint stoti į kolegiją, studijuoti muziką, muzikos egzamino?
Dar vienas klausimas. Kokioms specialybėms reikia geografijos valstybinio egzamino? Ar man jį apsimoka laikyti?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]