DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

arcis
sveiki:)) noreciau mokytis stt kokiu egzu ar kaip ir kur stot? buciau lb dekingas kas pasakytu
evelina
norimu profesiju yra daug bet kazin ar su tokiu vidurkiu as i ja galeciau istoti
Migla
sveiki, laikiau lietuviu, anglu, istorija valstybinius, rezultatu dar ju nezinau ir mokyklinius matematika (gavau 10) bei geografija (gavau 8), gal geletumet kazka patarti kur galeciau meginti stoti?
Darius
Sveiki :) 2005 baigiau vid., egzus laikiau mok.: liet-6, rusu-8, istorija-6, fizika-4. Dabar noreciau kazkur pasimokyti (del atestato :))Butu gerai ,kad mokytis kuo maziau reiktu :), nes amzius jau ne tas (man 31).
Milda
Sveiki. norėjau paklausti jūsų nuomonės, kur galėčiau įstoti laikydama lietuvių, istorijos ir anglu valstybinius egzus. dėl mokyklinių dar nieko tiksliai negalvojau, nes nežinau ar jų kur reikėt gali, tai nenoriu apsikrauti. esu būsima dvyliktokė, taigi pats laikas pradėt galvot kur stosiu ir kokių egzų gali reikėti.
šiaip pati domėjausi kažkiek ir susidomėjau teise. šiuos metus baigiau su lietuvių-8, istorijos-8 ir anglų-9. taigi savo nuomone, mokinuosi neblogai. į universitetą nesitikiu įstoti, taigi kokia jūsų nuomonė : ar pavyktų įstoti į kolegiją kur nors į teisę?:-)
rima
noreciau suzinoti kur galeciau istoti su valstybiniais lietuviu istorijos ir anglu egzaminais bei metiniu a lygio matematikos pazymiu (nesiseka todel abejoju del agzamino).domina psichologija filosofija socialines studijos ar turiu galimybiu tai studijuoti?
sypsena
noreciau buti medicinos sesuo(pvz.vaiku skyriuje)ir nezinau ar butinai reikia laikyti valstybinius chemijos ir biologijos egzaminus,taipogi nezinau i kuria kolegija ar universiteta kreiptis. gal galetumet padet siais klausimais?
Edvinas
Sveiki gal galit patarti jejgu as noriu tapti Pasienieciu arba ugnegesiu gelbetoju kokiu man dalyku gali prireikti??
Sim*
Sveiki, aš kaip ir visi čia pasisakę, tiesiog nežinau kur stoti.. Nors šiais metais esu dar tik dešimtokė, bet jau pradedu nervintis, nes žinau, kad mažiau nei po metų reikės rinktis profilį ir pan. Šiaip esu linkusi daugiau į humanitarinius dalykus, ruošiuosi A lygiais pasirinkti lietuvių, matieką, anglų kalbą, istoriją ir informatiką, nes dabar ,kiek žinau, daug kur reikia jos, darbo norėčiau tokio, kad nereikėtų visuomet sėdėti vienoje vietoje, tektų bendrauti su žmonėmis... Gal Jūs patarsit, ką man su tokiais dalykais ir pomėgiais rinktis? Iš karto ačiū už atsakymus;)
Laura
Noreciau istojusiu patarimo . Laikysiu Lietuviu matematika ir chemija valstybinius. ( sie dalykai man labiausiai sekasi) kur stosiu net neisivaizduoju. zinau kad gretinama istorija su anglu : istorijos arba anglu egzas , ir vienos is ju pazimys. istorijos asnepasiimus. ar istociau i specialybe univere kur reikia istorijos pazymio nors jo neturiu? (laikyciau tada ir anglu k)
atsakymas sypsenai
Tau reikia stoti i kmu (kauno medicinos universiteta) patarciau nes ten si specialybe butu auksciausio lygio. tau reikia lietuviu egzo nes jis privalomas , matematikos , ir biologijos arba chemijos , bet jai merd sesuo tai butinai biologijos su chemijos pazymiu , jai farmacija ar kas panasau tada tik chemijos :)
Nezinanti :(
Padekit!!!
sveiki,gal galit patart ka galeciau studijuoti su tokiais egzaminai?
Lietuviu V
Matematika V
Istorija V
doviliux
noriu stoti i kulinarija kur yra tokia mokykla bet ne profesine?
mazoji
Esu dvylikokė,tačau nežinau kur stoti , laikysiu matemtikos, lietuvių k., istorijos ir anglų . valstybinius egzaminus. Dabar mokinuos vidutiniškai
vidurkis virš 9 , labiausiai man patinka matematika(tikiuoi geriausiai išlaikyti) gyvenimo siet su ekonomika nenoriu, dar turiu gyslelę kažką kurti ( ta prasme renginius ir pan.) sugebu suvaldyti grupę žmonių, turiu vaizduotę, moku aiškiai dėstyt sao mintis, kalbėt auditorijoje, dažnai tenka būti
scenoje ( šoku daug metų ;D) , tčau vėlgi su menais sieti irgi negalvoju, tam nepritartų tėvai ir t.t., taigi ką patartumėt šituo atveju ? ;]
Ačiū ;]]
lietus
Sveiki, norėčiau sužinoti ar galima įstoti į VU odontologiją,laikant lietuvių,biologijos,chemijos valstybinius egzaminus ? Kur dar būtų įmanoma stoti su tokiais egzaminais ? Dėkui.
Mumis
Mane ta pati problema kankina,kad nežinau,kur stoti.Iš tikrųjų jaučiuosi pasimetęs. Ypač todėl,kad šiais metais niekur nestojau,nes galvojau padirbėsiu ir per metus nuspręsiu,kur noriu studijuoti. Bet jau praėjo beveik pusė metų,o aš dar nežinau... Norisi dirbt darbą,kuris patiktų,tačiau tikrai nenoriu,kad būtų tokia situacija,kad darbas patinka,bet pragyvent vos įmanoma. Tada jau geriau,kad ir darbas ne prie širdies,bet būtų įmanoma pragyvent.
Laikiau lietuvių,istorijos,anglų ir biologijos egzaminus. Bet visi B lygiu. Ir deja,bet rezultatai nėra patys geriausi...tačiau vis tiek gal galėtumet,ką nors patarti?
Iš anksto dėkui :)
Gintare
Kokiu egzaminu reikia stojant i vilniaus kolegija turizmu, viesbuciu administravima?
Rucius
Laba diena, laikysiu matematikos, istorijos, lietuviu k, bei anglu.k egzaminus. Kokiu dalyku reikia stojant i fotografija? Arba i reklamos vadyba?
Indre
ar daug yra specialybiu kurioms nereikia matematikos? geriau laikyti anglu ar matematikos? dar laikysiu lietuviu ir istorija. Patarkit

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]