DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

Dalgis
noreciau paklaust kur galima butu stot su biologijos anglu lietuviu istorijos valstybiniais? lb dekui
Dalgis
Jai neturite variantu tai gal kas linka koki ar kanors galite parodyt kur galeciau pasiskaityt apie stojima ir kokiu dalyku reiktu.
beda
Kur stot ir ka studijuot su tokiais valstybiniais egzaminais:
Istorija
Anglu.k
Lietuviu.K
Matematika
(anglu ir istorija sekasi geriausiai)
Aciu
kregzde
kur stot su lt ist geografija?mokykliniai
vio_dmi
noriu buti kirpeja, kur galima stoti ir kokius mokykloje reikes laikyti egzamenus?
smagute
sveiki. Kur galeciau stot jei laikyciau matematikos, lietuviu, istorijos ir chemijos egzaminus?
cyple
plyz padekit kasnoors man :( nezinau ka darytiii esu 4gimnazijos klasej..bet tikrai nezinau kur toliau stoti,,,ka daryti?:(
Kariuse
kur galima stoti su Rusu,lietuviu mokikliniais egzaminais? Trecio egzamino nerandu :( patarkit...
Kat :)
Noreciau suzinoti kokius egzaminus reikia laikyti, stojant i lietuviu filologija? ir kur ja galima studijuoti?
Justina
kokiu mokslu reikia norint mokintis kriminaline policija?
Lu.
Ar imanoma kur nors istoti (sostineje) be uzsienio kalbos??
Su matematikos, istorijos ir leituviu egzaminais??
Dovile
Galbūt ir aš galėčiau čia sulaukti pagalbos? Turbūt labiausiai už visus esu pasimetus su nežinojimu kur stoti.. iki šio laiko mokiaus su mintim - po egzų paaiškės kur galiu stoti,tačiau dabar manau,kad poto nebeliks laiko mąstyt kur stoti. Laikysiu valstybinius: Matematika,istoriją,vokiečių,lietuvių. Kur maždaug galėčiau save įkišt? Gal žinodama kur maždaug galėčiau stoti atsirinkčiau sau artimiausią. Administratore,laukiu jūsų pagalbos :)
Liuu
paskaitykit

http://www.kurstoti.lt/index.php?forum&topic=719
Gabrielė
Sveiki visi.;)
Gal zinote koki nors tinklalapi kuriame butu galima issirinkti profesija ir suzinoti, norint ja mokytis kokiu dalyku labiausiai reikia? ;) aciu visiems uz bet kokia pagalba..
Mynde
As laikysiu lietuviu k. ,matematikos ir informatikos mokiklinius egzaminus.Kur gi galeciau istoti su siais egzaminais?
Rytizzz
pastebiu labai daug specialybiu isvedziojimu. Tai kaip tu gali apsisprest pvz informatikos inzinerija ar dar kas nors ka as zinau ka tai reiskia.
karamelė
,mhnkjyggbu klbuhgliknjnlk
aliote
kur lengviau mokintis kolegijoje ar universitete???ir kur geriau???
aliote
gerbiami administratoriai labai noreciau suzinoti ar policijos akademija yra kolegija???ar profesine???kur viska galima tiksliai suzinoti???nes kitu paslapiu neatidaro kur buvot parase apie policijos akademija
astiutia
Gerbiamai administratorei,
Gal galit pasakyti, kur butu galima istoti su siais valstybiniais egzaminais :
lietuviu
istorija
biologija
mokykliniu matematikos?
labai aciu is anksto.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]