DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

Kristina
Administratore,gal galite patarti.Jau buvau apsisprendusi,kad noriu stoti į mediciną,bet drauge viena išbūrė su kortomis,kad kad ir aš labai noriu,bet man bus labai daug kliūčių,kad galiu nepatemti,tai va,dabar nežinau nei ką daryti,nei ką galvoti.Gal galitte patarti,ką jus tokiu momentu darytumėte?Ar tikėtumėte,kas sakoma,ar nekluasytumėte nieko?
Irma
sveiki,reikia skubaus ats!!!! na po tiek metu matau kur suklydau.vidurine baigiau 1999m.(vakarine)tuo paciu metu mokiausi profesineje mok.baigiau konditeres spec.8metu patirtis sioje srityje,noriu siekti daugiau sioje srityje technologe,bet kai mokiausi pasirinkau biologija o dabar reikia chemijos kad galeciau kopti aukstyn ir se tau...ar niekaip negalima istoti i technologes be chemijos???
Ievė
sveiki :>>> esu 10tokė. tuoj reikės rinktis dalykus,kutiuos norėčiau mokytis kitais metais. noriu paklausti,ka rinktis ir kokių egzaminų reikės, norint stoti į nekilnojamojo turto vertinima?
Yziukas
Kur butu galima stoti ir kokia specialybe studijuoti islaikius mokyklinius egzaminus: matematika, biologija, istorija, lietuviu kalba?
mažutė
kuri specialybė geresnė ar psichoterepeutė ar psichiatrė ir kuo jos skiriasi? ačiū už atsakymą.
Monika
ar galima istot neturint vieno dalyko metinio ivertinimo?
Nijole
Gerbiamai administratorei,
Gal galit pasakyti, kur butu galima istoti su siais egzaminais:
Lietuviu (mokyklinis)
Biologija (valstybinis)
Chemija (valstybinis)
Anglu (mokyklinis)
Zadejau stoti i medicina, taciau persigalvojau, ka galetumet patarti?
kobispab
Noreciau suzinoto kur butu galima stoti su tokias egzaminais:
Lietuviu k.
Matematika
Anglu k.
Biologija
esu baiges sporto mokykla,gal pagal tai ka nors iseis suzinot.. Busiu lb dekingas ;)
Administratorius
Dženeta, o kas, jei pamėgintum metelius palankyt pas kokią mokyklos dailės mokytoją parengiamą kaip ir kursą (privačiai), manau, ji tikrai tam paruoštų.

Otyte- mokykis matematikos arba rinkis artimą sritį, kur jos nereikia, pvz, žurnalistiką.

Kriminalinė policija tiria kriminalinius nusikaltimus.Bolia, galioja visi jau iki tol mano vardinti vaiantai su Romeriu
blue
Aš jau pasirinkau kokius laikysiu egzaminus, tai - lietuvių, anglų, istorija ir matematika, visi A lygiu. Tačiau nežinau kur stoti..Problema ta, kad mane domina skirtingi dalykai..tai yra teatras, psichologija ir politika. Gal ką pasiūlytumė
Administratorius
pasiūlyčiau atsisėsti ir sėdėti tol, kol neapsvarstysi visų pliusų ir minusų
lolka
mane domina kariuomene...Gal galetumete patarti kokius egzaminus butu geriau laikyti? As panele.
Ingule
sveiki
laikysiu lietuviu,rusu,istorija valstybinius matematika mokyklini...net nenumanau kur stot...tikslieji mokslai kaip matot nelabai sekas...
Ingule
Vaje matkes nelaikau...vokieciu plus mokyklini
pumpum
as noriu studijuoti ISTORIJA , kokiu man egzaminu reiketu ? ir kur geriausia stoti ?
indrute
jau greitai egzai,o as dar neapsisprendziau kur stoti,paprasciausiai negaliu apsispresti...zinau tik tiek,kad labai patinka kompai...gal galite ka patarti?
Justas
ieskau pazinciu:)
siulau mainus:)
noriu stoti i aviacija ,turiu ten pazystamu geru taciau reiktu daugiau. Gal kas ka pazysta. Domina butent orlaiviu pilotavimas. as galiu pasiulyti pazynciu zurnalistikoje :D
Administratorius
Lolka, istorija, fizinis parengtumas, matematika, lietuvių, užsienio kalba.

Pumpum,istorija, lietuvių, užsienio kalba.Rekomenduoja visi VU.

indrute, kompai man ir patinka (nes juose visokio gero daug), tačiau sugalvoti, kuo norėsi būti visą likusį gyvenimą, deja., teks pačiai:)
Astūūūtė
Laba,laikysiu lietuvių(V),anglų(M),istorijos(V),kur galėčiau stot i kokius universitetus ir kokia specialybe?Prašau padėkit,nes nežinau ką daryt...Galbūt padės...Ačiū...
Rolandas
laba. gal galit pasakyti kokiu dalyku reikia mokytis norint istoti y kokegija studijuojant elektronika arba kazka panasaus prie statybu.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]