DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

Administratorius
kristna:Administratore,gal galite patarti.Jau buvau apsisprendusi,kad noriu stoti į mediciną,bet drauge viena išbūrė su kortomis,kad kad ir aš labai noriu,bet man bus labai daug kliūčių,kad galiu nepatemti,tai va,dabar nežinau nei ką daryti,nei ką galvoti.Gal galitte patarti,ką jus tokiu momentu darytumėte?Ar tikėtumėte,kas sakoma,ar nekluasytumėte nieko?

aš siūlau atimti iš draugėskortas.NIEKO GYVENIME NĖRA LENGVO.o jei ir yra, tai tampa labai greitai neįdomu.Tiesiog susikoncentruok ne ties mintimi, kad bus sunku, o ties tuo, kad AŠ GALIU IR NORIU.viskas bus gerai, visi mes papanikuojam, tačiau, patikėk, studijos yra nuostabu ;)
Administratorius
Rolandai,pvz., elektronikos technikai Viliaus kolegijoj reikia:Fizika
Lietuvių k.
Matematika

IRMA"sveiki,reikia skubaus ats!!!! na po tiek metu matau kur suklydau.vidurine baigiau 1999m.(vakarine)tuo paciu metu mokiausi profesineje mok.baigiau konditeres spec.8metu patirtis sioje srityje,noriu siekti daugiau sioje srityje technologe,bet kai mokiausi pasirinkau biologija o dabar reikia chemijos kad galeciau kopti aukstyn ir se tau...ar niekaip negalima istoti i technologes be chemijos???"

deja, kiek žiūriu, visur reikia chemijos.gal būtų galima pasitart su kokios vakarinės valdžia, kad leistų palankyti chemiją,išlaikyti egzaminą ir tada stoti? M?
Rolandas
as noreciau labiau į Kauna ar ten galima stoti į kolegija studijuoti elektronika, bej man su matematika sunkiai sekasi :/, kokių magždaug pazymiu egzamine reikia, kad prijimtu y kolegija?
maanana
gal patartumet kur galeciau stoti su tokiais mokikl egz:
rusu k.
lietuviu k.
vokieciu k.
istorija
aciu:)
Jūratė
Sveika administratore;]
Arteja egzaminai, o veliau reiks rinktis kur stoti....esmė tame, kad net neisivaizduoju ka ir kur galeciau studijuoti, bet tikrai labai noreciau kur nors istot. Bet kur? Net neisivaizduoju... Gal galit kas patarti kur imanoma stoti laikant tokius egzaminus:
lietuviu kalba, rusu kalba, istorija ir matematika-visus valstybinius, bent jau labai tikiuosi, kad islaikysiu is pirmo karto...
Labai ačiū.
ivka
1996baigiau vid.m-kla.Egzam.-užsienio9(A),matem.10(A),liet.kalb.10(A),biologija10(A),geograf.9.Metiniai pažymiai-istorija9(A),kitu dalyku pažymiai-10,9,8.Po vidur.baigiau profke ir Vilniaus aukštesniaja technologijos m-kla.Svajone buvo studijuoti ekonomika,domina psichologija,bet neturiu istorijos egzo.Gal galetumete pasiulyt ka nors perspektyvaus ir kad butu didesne tikimybe man istuoti.P/Snoreciau studijuoti Vilniaus mieste ir įgyti aukštojo mokslo diplomą.Ačiu
ivka
Pamiršau dar pasakyti, kad norečiau studijuoti neakivaiždžiai
Jūratė
į kuria Vilniuje būtų galima stoti kolegija, norint studijuoti socialinį darbą?
natare..
neisivaizduoju kokia specialybe pasirinkti,ka studijuoti...noreciau ka nors su dokumentais ir panasiai,bet labai atsakingas darbas,pribijau...padekite pasirinkti panasia profesija;))
|Aivaras
Ka reikia mokitis norint stoti i policija ar kriminalistika?
saruniukas
na.....turiu beda-nezinau kur stoti,laikau tokius egzaminus-matematika-mokykl,vokieciu-mokykl,lietuviu-valstyb,istorija-mokykl.Noreciau stoti i istaigu ir imoniu administravima,bet jeigu matematikos neislaikau...tada nezinau,pasiulykit ka nors.....
clower
Esu desimtokas taigi renkuosiu dalykys. Siaip nelabai apsisprendziu ka mokitis ,studiuoti ,bet manau noriu studijuoti statybos fakultete. Ka man rinktis jei noriu studiuoti VGTU? manau rinksiuos fizika, matematika, lietuviu A lygiu, del istorijos, chemijos ir anglu neapsisprendziu kokiu lygiu imti A ar B? kokiu rezultatu man reiktu egzaminuose, kad galeciau mokytis VGTU statybos fakultete? aciu is anksto
Roberta
Hello ;) kur butu galima istoti su istorija, lietuviu(mokykliniai) ir matematika ir anglu (valstybiniai) siaip noreciau kanors su anglu kalba...
Yvuška
o kur galima pasukti su istorija, matieka, lietuviu ir anglu egzais (tikiuos laikyt valstybinius) ir dar geografijos mokykliniu? :)
ilgai trauke politikos mokslai, bet visiskai nuleidau rankas supratusi, kad neturiu iskalbos dovanos - tiesiog stovejimas pries auditorija ir kalbejimas yra ne mano stichija, tuo labiau, nemoku ir issisukti is ivairiu padeciu ir pan.nors ivairiu tarptautiniu organizaciju veikla domina ir dabar. dar domina turizmas, bet ar su juo pragyvensi lietuvoj?
astute
stojant matematika visur reikalinga?
wan
sweiki, turejau laikyt fizika, matematika, lietuviu ir norejau stot i statyba, taciau pasikeitus mokytojai vietoj fizikos laikau anglu, ar imanoma su tokiais egzais kur istot..?
Donatas
Atsakiau į visus klausimus.Bet nesuprantu lentelės kaip ja suprasti/
Dovilee
laikysiu biologijos lietuviu ir istorijos egzaminus,bet nzn kur stoti..isvis pasimetus esu...gal kas galeyu patart?
Ginta
sveiki, gal kas žino ar galiu istoti i pradiniu klasiu pedagogika laikydama lietuviu, matematika, istorija, fizika, ir butent kokioje mokykloje
meeeeee
kur stoti:
su egzaminais
lietuviu
istorija
informatika

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]