DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

nezinau
Noriu buti kirpeja, tik nzn kur stoti...padekite....
peciulis
kur galiu stoti...su anglu mokykliniu ir lietuviu matke istorija valstybiniais
Migle
butu neblogai suzinoti ka galeciau studijuoti jei esu pasirinkusi:
lietuviu A
geografija A
istorija A
anglu A
Nesuprasi
Sveiki,kur galima istoti su
Lietuviu-Alygiu
Anglu-Alygiu
Istorija-Alygiu
Chemija Alygiu
Geografija-A lygiu
Fizika ir Matematika- Blygiu?
labaj aciu :)
Nesuprasi
Sry *studijuoti*
Nenuorama
Sveiki :). Laikysiu istorijos, matematikos, anglų valstybinius ir informatikos bei lietuvių mokyklinius. Traukia kažkas tokio kaip informacinės sistemos, bet dar gerai nežinau, nes nerandu rimtos informacijos apie kitų specialybių galimas profesijas... Gal galėtumėt padėt? Jaučiu, kad galėčiau dirbt bet kokį darbą, visur randu smagumą :), bet rinktis, aišku, reikia pagal finansinę naudą... Beje, jei jau informatika, tai ką geriau rinktis ar Vilniaus kolegiją ar KTU (turint omenyje, kad man LAAABAI gaila laiko :DD) ?
ups
Gal kas zino kokiom specialybem reikia istorijos? Gal gas zino kur rasti koki puslapi kur galima rasti specialybiu sarasus su reikiamais lygiais ar egzaminu tipais ar pan...Nezinau kur studijuoti reiks tai gal galit padet???dekui uz issamius atsakymus :)
Ieva
gal galit pasakyti kokiuose universitetuose galima studijuoti finansus ir zinoma kuriuose perspektyviausia???

Aciu is anksto:)
karolina
nezinau kur stoti:(planuoju laikyt lietuviu istorijos anglu ir matematikos egzus.nei wienas is situ dalyku netraukia,su matematika sunkiai bet bandau pasitemti.noreciau studijuoti uzsienyje bet net nezinau kur ir ka o laikas eina.gal kokiu patarimu?
laura
imanoma istoti i kokia nors kolegija be egzaminu? as laikysiu lietuviu matematika ir informatika, nezinau ka daryt.
Egluze
sveiki. laikysiu matematikos lietuviu ir informatikos mokyklinius egzus. kur galeciau stoti?;/
Dzimis
Lietuviu
Anglu
IT

ar imanoma kur nors istot? :D
Mo2x
sveiki..turiu viena klausimėlį. Laikau:lietuvių, anglų, matematikos, istorijos ir lnformatikos mokyklinius egzaminus. Į kokią specialybę galėčiau įstoti su šiais egzaminais?
Mo2x
sveiki..norečiau kad man suteiktumėte truputėli informacijaos..Aš laikau:lietuvių, anglų, istorijos, matematikos ir informatikos mokykliuns egzaminus. Kokią specialybę aš galėčiau studijuoti išlaikęs šiuos egzaminus?
Mo2x
sveiki..laikau:matematikos,lietuviu,anglu,istorijos ir informatikos mokyklinius egzaminus. kokia specialybe galeciau igyti islaikes?
evaldas
noreciau suzinoti kur kaune ar alytuje galeciau studijuoti achitektura? kokie reikalavimai butu stojant ir kokiu egzu reikes ... aciu is kart ;)
Almis
gal patartumet kur stoti ?
laikau matieka, informe, biologija, geografija , anglu
:)
andrius
Kur galeciau stoti?

lietuviu(mokyklinis)
biologijos(mokyklinis)
anglu(valstybinis)
istorija(valstybinis)

pasakykit administratoriau
Lepeckoja
sveiki, laikau lietuviu, matematikos, fizikos, istorijos egzaminus, ar su jais galiu istoti į pradiniu klasiu pedagogika, jei galiu tai į kokia kolegija, ar universiteta, o je negalu tai kur su tokiais egzaminais galiu istoti
Incognito
Laikau :

Anglu A
Lt A
Matematika B
Fizika A

Su fizika lb prastai, jei neislaikau tai kur galima butu istoti su:
Anglu A
Lt A
Matematika B

Ir ar i su fizika susijusiais mokslais imanoma su mokykliniu fizikos ir matematikos egzaminu istot? IS anksto dekui uz atsakymus

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]