DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

pasimetusi
Gal galit pasakyti, kur butu galima istoti su siais egzaminais:
lietuviu k. valstybinis
istorija valstybinis
geografija mokyklinis
matematika mokyklinis?
Justina
Sveki, gal kas galit padet?
Laikysiu lietuviu V, anglu k. V, biologija M ir istorija M.
kur galeciau toliau mokintsi ir kokia specialybe?
Jurgita
Gal galit patart kur galeciau istot su tokiais pazymiais:lietuviu mokyklinis 7,istorija 7,matematika 6,biologija 9 visi mokykliniai.aisku apie medicina pasvajot :(
milda
sveiki,pasiulikit kur stoti po 12 klasiu?
rajm`a
Norėčiau įstoti į Šiaulių universitetą (Menų fakultetą) Estrados meną,tačiau nežinau,kokius egzaminus reikia išlaikyti norint ten patekti :> ? padekite.ačiū ;)
Ledi Di
Dieve, vaikai, gyvenimas ne toks jau gražus. Vienetai gauna gerus darbus be pažinčių ir protekcijos. Žiūrėkit kur jūsų šaknys, kur galėtų padėti įsidarbinti jums artimi žmonės.
Marija
Sveiki, as dar tik dešimtokė, bet jau nežinau ką daryti! Maldauju patarkite! Kur aš galėčiau studijuoti(kuo būčiau užaugusi) jei laikyčiau šiuos egzaminus dvyliktoje klasėje: anglu(V),matematika(V),lietuviu(V),biologija(V)?Gal dar turėčiau pataisyti kąnors,kad galėčiau įstoti kur nors?
Dėkoju už atsakymą.
Monika
Sveiki, esu abirutientė, tad kaip ir dauguma vis nenusprendžiu kur stoti.
žadu laikyti lietuvių kalbos, vokiečių kalbos ir istorijos valstybinius egzaminus na ir matematikos mokyklinį.
Pats laikas būtų apsispęsti kur noriu stoti, bet vis dvejoju kad neitin aukštais balais išlaikysiu egzaminus , tad bijau ka ir svajot. gal galėtumėte patarti kur stoti?
Simona
O kur stoti jei laikysiu Lietuvių,matematikos,istorijos ir anglų egzaminus? ačiux :)
vikce
sveiki,dabar esu 10klaseje.tuoj reikes rinktis pamokas ir as nezinau kokiu man ju reiketu norint veliau studijuoti architektura arba inzinerija.. gal galit padeti?
Marija
Sveiki, as dar tik dešimtokė, bet jau nežinau ką daryti! Maldauju patarkite! Kur aš galėčiau studijuoti(kuo būčiau užaugusi) jei laikyčiau šiuos egzaminus dvyliktoje klasėje: anglu(V),matematika(V),lietuviu(V),biologija(V)?Gal dar turėčiau pataisyti kąnors,kad galėčiau įstoti kur nors?
Dėkoju už atsakymą.
Labai prašau,atsakykite.
julija
Sveiki. Ruosiuosi laikyti lietuviu, istorija,matematika,anglu valstybinius egzaminus. kur galeciau stoti su siais egzaminais? ir ar butu galima kur nors istoti su biologijos valstybiniu ir chemijos b lygio metiniu pzymiu ??
Ruta
Laikysiu lietuviu, anglu, biologija mokyklinius egzaminus. kur su jais galima butu istoti? Dekui is anksto.
asyra
Labas
Kur galeciau istot, jeigu praeitais metais islaikiau tokius egz: istorija(valst.)-95
lietuviu(valst.)-88
matematika(valst.)-76
biologija(valst.)-70
chemija(valst.)-56
bet nelaikiau jokios uzsienio kalbos
patarkyt prasau
labai aciu.
greta
Sveiki :) noreciau stoti į rekreacija ir turizma Klaipedoje,kur geriau ir kodel? : universitete ar kolegijoje? kokie pliusai abieju variantu ? :) aciu ;)
mita
kur galiam istoti su matematikos m informatikos m anglu m ir lietuviu m
shumachere
Sweikute, gal galetumet patarti, kur stoti su tokiais egzaminais:wokieciu, lietuwiu, istorija, matematika-walstybiniai.noreciau kazko su wokieciu kalba, filologija ar pan, ir noreciau neakiwaizdiniu(vilniuje zinoma), bet tokiu nerandu nej fakultetu, nej kolegiju, nej uniweru... :( padekit prasau.... ;)
deivukas
kur istociau su mokykliniais :
lietuviu matematikos istorijos informatikos anglu ?
Re2te
norejau paklausti ar yra galimybe studijuoti internetu ar dar kaip nors nevaikstant i paskaitas.. praitais metais baigiau vidurine pailsejau metelius ir esu uzsienyje bet nenoriu numoti ranka i mokslus... neuzilgo gryztu namo noreciau susitvarkyti dokumentus kaskur studijuoti... gal patartumetete man ko griebtis...
Olia
Sveiki.Mane dominantys dalykai yra: lietuviu, matematika, anglu, rusu, fizika, daile. Bet ka noreciau studijuot neisivaizduoju.. Ka galetumet patart? aciu. :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]