DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

Velda
Sveiki,
Nelaikysiu užsienio kalbos egzamino. Sakykit ar dar kur galėsiu kur įstoti. Laikau :lietuvių, matematiką,istoriją ir geografiją.
Bijau, kad būsiu susimovusi su ta anglų kalba.
Martinis
sveiki!
laikau siuos egzaminus :

Lituviu k (mokyklinis)
anglu k (valstybinis)
matematika (valstybinis)
istorija (valstybinis)

pasirinkau siuos egzaminus o net neisivaizduoju kur man stoti .. tikiuosi padesit pasirinkti

aciu
Rūt.
Velda,nežinau kaip šiemet,bet pernai dar buvo galima rinktis istoriją ar užsienio kalbą stojant į vadybą ir verslo administravimą, soiologiją, ekonomiką, psichologiją, jeigu domina ali rinktis geografijos studijas, o šiaip manau, kad užsienio kalba būtų privalumas stojant.
Rūt.
Martini,ne pats geriausias variantas pasirinkt lietuvių mokyklinį. O šiaip su šiais egzaminais gali bandyt stot daug kur. Socialiniai mokslai(teisė, soc. darbas, viešasis administravimas, vadyba ir t.t.). Dar priklauso nuo to ar kolegijoje nori studijuot ar vis dėl to universitete.
Martinis
na noriu eiti i kolegija studijuoti ir galvoju pasirinki reklamos vadyba tik nezinau ar tai geras variantas
Rūt.
jeigu stot vien dėl to, kad kažkur studijuot, tai bet koks variantas tiks, bet vargu ar kas gero iš to išeis, o jeigu rimtai domiesi tuom, traukia ši specialybė, tai kodėl ne :)
Sim
pasimetus ir nezinau kur galima istot su lietuviu (mokykliniu), matematikos (mokykliniu) ir dailes islaikytais egzaminais?gal ka patartumet.... :)
labai aciu ;)
Jorleta
Laba diena.
Laikau lietuviu kalbos, anglu kalbos, matematikos, istorijos valstybinius egzaminus. Kokia galimybes turiu?
Labai aciu.
Sim
mokykla baigiau pries du metus, studijavau kolegijoj dailes pedagogika, bet supratau, kad tai ne man....gal galetumet padeti?
Titas
kokiu dalyku reikia man mokintis norint studijuoti santechinkus? reikia greito ats.
Rūt.
Titai, man atrodo jokio skirtumo, nes tai bus profesinėje mokykloje. :)
PALAUK
Galima dar tėvams ant sprando pasėdėti. Nebūtina iškarto lėkt kažkur :) Metus gali pasižiūrėt, paklausinėt kur stoti, jei neesi tikras kuo nori būti.
Janyte
Sveiki.
Laikau tokius egzaminus:
Lietuvių
Istorija
Anglų
visi valstybiniai.Gal galit pasakyti kur galėčiau įstoti su tokiais egzaminais?
Rūt.
Kolegijose, anglų filologija, kai kuries socialiniai mokslai (teisė, rekreacija ir turizmas, socialinis darbas ir pan.).
Janyte
o universitetuose kur galėčiau?
Rūt.
Humanitariniai mokslai ir dalis socialinių ;)
http://www.lamabpo.lt/gereile20100128Isak.pdf
Janyte
Dėkoju jums už informaciją. ;)
biiii
kokiu reikia egzaminu dietologijai?
Svecias
Man atrodo, kad tokios bakalauro specialybės - dietologijos nėra
buckis27
Labas.gal galit patart kokioj kolegijoj galeciau studijuot,laikiau lietuviu(mok) 5.matematika v.6 ir geografija (mok)6 labai prasau padekit

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]