DEV

Tiesiog nežinau kur stoti.

evvaldas
Ar labai sunku istot i LKKA? kokiu dalyku reikia stojant?
evvaldas
Noreciau butu krepsinio treneriu arba rungtiniu krepsinio teiseju kur stoti ir kokiu reikia dalyku?
olgute
olgute
Laikysiu siuos egzaminus : biologija, lietuviu, rusu visi valstybiniai, gal turite pasiulymu kur stoti? :)
busiu labai dekinga :)
Viliuukas
Dėl meilės reikalų negaliu važiuot į angliją, labai gerai ir rimtai draugystę pradėjau :) anglijoje būtų užtekę dviejų valstybinių, lietuvių ir anglų, su abiejom neturiu jokių problemų, išlaikyti balai būtų virš aštuoniasdešimt.
Problema ta, kad daugiau nieko nesiruošiu laikyti. Fizika A lygis, matematika B. Mokyklinių egzaminų nėra, taip kad žopa visiška. Ar įmanoma įtaikyt į kokį tai universitetą su lietuvių ir anglų valstybiniais? istorijos išvis neturiu, geografija B lygis.
Dėkui iš anksto :)
LastSheep
Sveiki :)
Kažin kur galėčiau įstoti su tokiais pasirinktais dalykais?
Lietuvių k. A
Biologija A
Istorija A
Chemija B
Matematika B
Kažkaip traukia mane link medicinos mokslo :) Tik bėda noretusi pasilinkti gimtajame mieste - Šiauliuose :)
Gal padėsit man.
Gytis
Sveiki,
Mano gyvenimas susijes su menais, nieko kito nenoriu veikt, gal zinot kokius egzaminus geriausia laikyti?

Aciu uz atsakymus.:)
Robyte
Sveikučiai ;) na ir aš turiu tokią bėda nežinau kur stoti... labai domintų teisė. gal kas plačiau apie tai papasakotų? kokių egzaminų reikia? kokie balai? kur studijuot galima? ir kokių krypčių yra? Dėkui už atsakymus ;)
anas
gal yra studijuojanciu branduolines energetikos fizika ??? Kaip mokslai? Ar sunku?
Karole
Nezinau, kur noriu studijuoti. Didziausias noras butu studijos uzsienyje, taciau viskam kliudo nezinomybes baime. Todel pradziai noreciau istoti kazkur Lietuvoje. Labai megstu bendrauti su zmonemis, keliauti taip yra didziausias malonumas. Gerai mokausi lietuviu kalba, megstu ir geografijos pasiklausyti. Manau man patiktu kazkas susijes su turizmu Lietuvoje ir uzsienyje, bet niekaip negaliu tiksliai surast, kur tai galeciau mokintis. Esu 11toke. Prasau patarkit man, ka daryt.
carole
Patarkit,
megstu bendrauti, keliauti, esu linksma, turiu dideli humoro jausma, neblogai "varau" lietuviu k., istorija irgi patinka, anglu k. neipatingai, bet galeciau smarkiai pasitempti.
Norejau stoti i zurnalistika.. oooj kaip norejau, bet supratau, kad gali buti sunkoka, nes istorija nelabai gerai sekasi.
Suplanavau kazka su turizmu, nes be galo megstu keliauti.
Kur rast turizmo studijas ?
Labai prasau pagelbos,ivairiu patarimu, kaip ir visi cia esantys, bet man reikia labiausiai:))
Deimante
Zadu laikyti istorijos V. matematikos V. lietuviu V. anglu V. ar su tokiais egzaminais galeciau patekti i SU?
nusivylus
kas ce do apleistas forumas? pasijungiau pradzioj kaip ir nieko, bet dabar vapsce niekas nieko nebeatsakineja tik klausimai: kur stoti jei turiu ta ir ta, beto jei jau rasot tai bent jau pries rasydami paskaitykit, kinematologijos lietuvoj ner kur mokytis, pirmuose puslapiuose parasyta
nusivylus
kas ce do apleistas forumas? pasijungiau pradzioj kaip ir nieko, bet dabar vapsce niekas nieko nebeatsakineja tik klausimai: kur stoti jei turiu ta ir ta, beto jei jau rasot tai bent jau pries rasydami paskaitykit, kinematologijos lietuvoj ner kur mokytis, pirmuose puslapiuose parasyta
Deimante
Zadu laikyti istorijos V. matematikos V. lietuviu V. anglu V. ar su tokiais egzaminais galeciau patekti i SU ir studijuoti kanors su vadyba?ar adar reikia kokiu egzaminu? man labai reikia jusu atsakymo, nes nezinau kurias pamokas man rinktis o jau po 2sav reikes pateikti atsakyma. labai prasau atsakykkite.
mini
noreciau suzinot gal yra koks internetinis puslapis kur rasytusi kokius egzaminus reiketu laikyti noredamas istoti i kokia profesija. as pati laikysiu istorija lietuviu rusu anglu matematika...kur galeciau studijuot? :)
Deimante
Administratore ar jus galit man padet?:(
Kadieta
mokausi 9 klaseja, žadu stoti i kinologus bet nezinau kokiu mokslu tikslai reikia????
erika111
Sveiki,kur galeciau istoti mokytis su tokiais valstybiniais egzaminais:lietuviu,rusu,lenku?i kokia psecialybe?PRASHAU PADEKIT:))
rugiagele
laikysiu lietuviu ir daile, galbut dar matematika, kur butu galima stoti?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]